Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért bánt mindig?

Anyám miért bánt mindig?

Figyelt kérdés
Nincs olyan nap hogy ne kötne belém valamivel. Ha szépen kiöltözök és kisminkelem magam, akkor miért hisz úgy se néz rám a kutya se. Nem érti miért szeretek egyedül itthon lenni, azt mondja legszívesebben kamerát szereltetne fel a szobámba, és megnézné mit csinálok míg ő nincs otthon. Állandóan azt fújja hogy biztos masztiztam. Ha krémet kenek az arcomra, akkor szerinte én hamarabb fogok ráncosodni. Ha elmondom a problémám, akkor azon élvezkedik. Szerinte én egy toprongy vagyok, aki sehol sem állja meg a helyét. Szeretné ha elköltöznék, de közben meg azt mondja, hogy én nem tudnék élni nélkülük, mert elvesznék a világban. Akármit csinálok az neki nem jó, mert nem úgy csinálom ahogy ő. Ahogy én kitakarítok az úgy nem jó. Úgy kiabál hogy a házból biztos kihallatszik. Szinte állandóan a szobámban ül.
2017. okt. 27. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Esetleg eltudsz költözni?
2017. okt. 27. 12:09
 2/8 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, és most még nem tudok elköltözni.
2017. okt. 27. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyennek minek gyerek? Anya helyett olyan, mint egy rosszabb fajta testvér...gondolom neki is ilyeneket mondtak ennyi idősen, és azt hiszi ez a normális. De nem lepődnék meg azon, ha valami miatt irigykedne rád. Van eszed hozzá hogy tanulj, esetleg olyan munkád van, amivel jobban keresel, mint ő, vagy bármi...ne figyelj rá...és sürgősen keress valami csávót, akihez esetleg odaköltözhetsz...a masztizós dolog meg külön vicc 22 évesen...anyád valszeg sose csinálta, hanem egész nap a bibliát bújta...
2017. okt. 27. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Mert agybeteg. Le kell szarni.
2017. okt. 27. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Megkérdezhetem mivel foglalkozol? Lehet az bántja, hogy még tanulsz/vagy éppen dolgozol, de a munka sem tetszik stb.. nem tudjuk így megmondani, miért bánt, valami nincs rendben, ez így nem normális.

1. vagy megpróbáljátok megbeszélni

2. vagy tűrsz és nem foglalkozol vele, rámész a költözésre és amint lehet lépsz

2017. okt. 27. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Az édesanyád rivalizál veled, ennek több oka lehet , amit a családlélek tendenciáiból lehet kiolvasni. Könnyen lehet, hogy az édesanyád nem élhette meg a nőiségét és ezért rivalizál veled, de az is lehet, hogy Te az édesapád el nem gyászolt nagy szerelmét képviseled a családban és így az édesanyáddal rivalizáltok az édesapádért, amit az anyád természetesen féltékenyen él meg és le akar győzni, ezért nyom állandóan a porba... egy sz mint száz, ha elmész egy Hellinger féle családállításra, és ott felállítják a családod, minden tendencia ki fog derülni és ki lehet oldani a negatív tendenciákat és lassan rendbe jöhet minden. Nagyon ajánlom, mert ez ad a dolognak tökéletes megértést, az okoskodások sehova sem visznek.
2017. okt. 27. 14:30
 7/8 head9 ***** válasza:
Azt kell felismerned, hogy anyádnak ilyen szar élete van, hogy azon élvezkedik, ha neked valami problémád van. Ha jobb életet teremtett volna magának,(jobb ember lenne, sikeresebb, okosabb, jóindulatú, kedves stb.), akkor nem attól érezné boldognak magát, ha másnak rossz, hanem attól, hogy emberi sikereket ér el, másnak örömet okoz, stb. Nem te vagy a hibás ez miatt. Nem tehetsz róla, hogy anyádnak nincs rendes élete. De ez ne vegye el a kedvedet. Ne vedd magadra, mert csak szomorú leszel. Költözz el, amint lehet, és éld a saját életed. Addig meg legyen mindig az eszedben, hogy anyád kötekedése azért van, mert ő boldogtalan, és ezzel éli ki a mindennapos apró örömeit. Egy rendes szülő inkább bátorítana, segítene, tanácsot adna, gondoskodna rólad stb. Ő, mint anya, egy szégyen. Nem szabad ez miatt depis lenni, sőt! Ez az elrettentő példa. Legyél nála sokkal jobb szülő. Kitartást!
2017. okt. 29. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy időbe az én anyám is ugyanezt csinálta velem mikor egyetemista voltam és otthonról jártam be. Egyszerűen idegesítettem, így akart kiutálni otthonról. Ugyanezt megtette apámmal meg a tesómmal is. Én úgy védtem magam hogy rákontráztam bármit is mondott. Ja igen anya, most masztiztam miért zavar vagy neked már nincs rá igény? Ja igen persze anya, azért krémezek hogy csúnyább legyek és végre hasonlítsunk stb stb. Az a lényeg hogy ne hagyd magad zavarba hozni.
2017. okt. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!