Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért bánt anyám még 25 éves...

Miért bánt anyám még 25 éves koromban is?

Figyelt kérdés

Mostmar csak lelkileg tud a földbe döngölni, de az is elég jól megy neki. Régen fizikailag és lelkileg is bántott.

Mostanra ellene fordultam, de még ő kelt bennem lelkifurdalást.

Más anyja is ilyen kegyetlen?

Mintha én olyan rossz ember lennék :(

2014. dec. 8. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Az enyém nem ilyen, mégis csak másfél havonta találkozom vele 22 éves koromtól, amiőta elköltöztem..részemről sajnos, de ha ilyen lenne,mint a tied ennyit sem találkoznék, akkor nem sok esélye volna bántani...
2014. dec. 8. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
a legeslegfontosabb, hogy ne legyen lelkifurdalásod miatta!akármit is mond,és tesz,fogadd el, hogy ő már a büdös életben nem fog megváltozni.
2014. dec. 8. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Ugyanez!

Nemrég döbbentem rá, hogy engem sosem szeretett az anyám, csak mer muszáj volt...

Egyre gyakrabban feljönnek a régi emlékek, hogy miylen erőszakos volt velem, de nem vert meg (néha megcibált, de semmi komoly...) hanem kötelezővé tett nekem olgokat.

Most hogy felnőttünk, élném az életemet, legszivesebben nem találkoznék vele, de akkor meg sír és lelkifurdalást kelt bennem. Mikor volt egy komolyabb bajom nekem és az unokatesómnak is ugyan az, az unokatesóm jobban érdekelte mint én. Konkrétan engem leszar. Próbálom magamba elnyomni az anyai szeretet hiányát, de nem megy.

Ma már alig van hozzám egy jó szava. Ha neki kell szivesség én azt azonnal csináljam meg, de ha nekem kell, akkor majd holnap vagy talán holnapután avgy soha. Ha pénz kell, akkor kussoljak és adjak neki amennyit ő akar, de ha nekem kell, akkor legalább 100x elmondja hogy neki mennyire nehéz megélnie és hogy amint tudom perkáljam visszafelé...

A hideg ráz ki tőle, a hangjától és mindenétől, de muszáj eltűrnöm őt. Ha nem tűröm, akkor addig csavarja a dolgokat, hogy olyan lelkiismeretfurdalást csináljon hogy nem igaz. Zsarnok, önző és gonosz. Bizts jó anyja lenne, valaki másnak. De nem nekem...

2014. dec. 8. 00:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ha ő ilyen bántalmazó típus, akkor eddig sem azért bántott, mert fiatalabb voltál. Ez az ő döntése. Próbáld kizárni, és költözz el, amint tudsz.
2014. dec. 8. 07:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Már rájöttem, hogy nem szabad vele csak max 1 órát tölteni, aztán beindul a lavina. Elkezdenek fi.ázni az élettársával. Nem olyan brutálisan, csak beszólogatás szintjén. Ahelyett, hogy örülne, hogy 2 havonta lát egyszer.

Már megbántam, hogy megosztottam vele komoly dolgokat. Kár volt belevonni a döntéseimbe.

Már előre félek a karácsonytól komolyan....

Köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!