Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, hogy a szüleid valójában nem a vér szerinti szüleid?
Először is kiakadnék, hogy hazudtak éveken át.
Miután kidühöngtem magam, megmondanám, mennyire csalódott vagyok, hogy úgy éreztèk hazudniuk kell, mikor számomra mindig is ők lesznek anya és apa.
Azért megnézném a vérszerinti szüleimet, már csak azért is, hogy mennyire hasonlítok rájuk és milyen leszek öregen, na meg nem gondolkoznék a későbbiekben azon, milyen életem lenne, ha ők neveltek volna, hisz lenne rálátásom az életükre.
Több nem kellene, hacsak nem rossz a kapcsolatom a szüleimmel, a vérszerintiek pedig számomra szimpatikus áloméletet élnek.. akkor megpróbálnék valamilyen kapcsolatot kiépíteni velük. De hangsúlyozom csak akkor, ha közelebbnek érzem magamhoz a személyiségüket, mint a nevelőszüleimét.
Hát ez nálam sok kérdésre választ adna, például hogyan lehetett két ilyen szép, ambiciózus embernek ekkora gyökér, rossz küllemű gyereke.
-_-
Gratulálnék a szerencsés választáshoz mert mindkettejükre brutálisan hasonlítok. :D
Viccen kívül attól még a szüleim maradnak, ők neveltek fel.
Mi a hátránya annak, hogy rájössz, hogy a szüleid hazugok? Hát, sorolhatnám.
Igen, el lehet mondani, nyilván nem így, ahogy te fogalmazol.
De szerinted akkor elfogadható az is, ha egy nő hazudik arról a férjének, hogy övé a gyerek? Ha kiderül mindenki boldog, mert nem a vér számít, és amúgy is ő nevelte fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!