Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha kiderüln...

Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, hogy a szüleid valójában nem a vér szerinti szüleid?

Figyelt kérdés

2017. okt. 23. 22:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Először is kiakadnék, hogy hazudtak éveken át.

Miután kidühöngtem magam, megmondanám, mennyire csalódott vagyok, hogy úgy éreztèk hazudniuk kell, mikor számomra mindig is ők lesznek anya és apa.

Azért megnézném a vérszerinti szüleimet, már csak azért is, hogy mennyire hasonlítok rájuk és milyen leszek öregen, na meg nem gondolkoznék a későbbiekben azon, milyen életem lenne, ha ők neveltek volna, hisz lenne rálátásom az életükre.

Több nem kellene, hacsak nem rossz a kapcsolatom a szüleimmel, a vérszerintiek pedig számomra szimpatikus áloméletet élnek.. akkor megpróbálnék valamilyen kapcsolatot kiépíteni velük. De hangsúlyozom csak akkor, ha közelebbnek érzem magamhoz a személyiségüket, mint a nevelőszüleimét.

2017. okt. 24. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már nem változtatna lényegesen a (nevelő)szüleimmel való kapcsolatomon, ugyanúgy szüleimnek tekinteném őket, mint eddig. Max. annyi történne, hogy kíváncsi lennék kik a vér szerinti rokonaim, mi történt velük, hogyan kerültem új családba. 29/N
2017. okt. 24. 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Hát ez nálam sok kérdésre választ adna, például hogyan lehetett két ilyen szép, ambiciózus embernek ekkora gyökér, rossz küllemű gyereke.

-_-

2017. okt. 24. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálnék a szerencsés választáshoz mert mindkettejükre brutálisan hasonlítok. :D

Viccen kívül attól még a szüleim maradnak, ők neveltek fel.

2017. okt. 24. 13:36
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Sokakat nem érdekelne úgy látom. Azért a valóságban ez máshogy van. Nem csak arról van szó, hogy nem a vérszerinti szüleid, hanem arról hogy éveken át hazudtak neked, hülyének néztek. Nagyon nehéz megbocsátani, aki nem volt ilyen helyzetben az nem tudhatja.
2017. okt. 24. 20:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#15 lehet, de mi hátrányom származik belőle? Vagy akkor első perctől úgy kell nevelni a gyereket hogy "nem vagy az igazi gyerekünk, csak befogadtunk"?
2017. okt. 25. 00:05
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

Mi a hátránya annak, hogy rájössz, hogy a szüleid hazugok? Hát, sorolhatnám.

Igen, el lehet mondani, nyilván nem így, ahogy te fogalmazol.

De szerinted akkor elfogadható az is, ha egy nő hazudik arról a férjének, hogy övé a gyerek? Ha kiderül mindenki boldog, mert nem a vér számít, és amúgy is ő nevelte fel?

2017. okt. 25. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki
2017. okt. 30. 14:12
 19/19 anonim ***** válasza:
17.: Mi ebben a hazugság? 🤔 Nem elmondani valamit nem ugyanaz... Meglepődnék, hogy miért kellett ekkora titokként kezelni, de nem tartanám őket hazugnak. Ők a szüleim, pont.
2022. máj. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!