Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csalódottak lennétek ha...

Csalódottak lennétek ha megismernétek egy fiut\lányt akinek gyönyörű szeme van majd kiderülne h kontaktlencse valójában és nem egészen olyan igazából?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit megszeretsz, megtetszik, akkor gondolom, nem csak a szeme tetszik, hanem minden más is. Szóval szerintem ez nem lehet akadálya a továbbiaknak.

Én azért lennék csalódott, mert nagyon nem szeretem az ilyen mű dolgokat. A kontaktlencse nagyon macerás dolog. Aki szemüveges, az sem nagyon szereti hordani. Akkor minek terheli magát ilyennel valaki, akinek nincs is szüksége rá?

Egyébként volt olyan ismerősöm, aki színes kontaktlencsét hordott, mert kék szemet akart. De látszott rajta, hogy ez csal lencse és nem a szeme. Szerintem mindenki látja, aki egy kicsit megfigyeli a másik szemét.

2016. ápr. 27. 19:18
 2/8 anonim válasza:
57%

Kedves #1 válaszoló. Nem feltétlen, van aki azért hord kontaktlencsét, mivel úgy lassabban romlik a szem. ^^ És igen ha nagyon megnézed az ember szemét akkor látszik, de az sem mindegy, hogy milyen kontaktlencsét veszel.

És kedves kérdező, nem feltétlen. Bár igaz az is, hogy bele tudsz szeretni valaki szemeibe, de az is csak egy plusz. Ha megismered jobban, nem a szemszín fog dönteni abban, hogy milyen kapcsolatot fogsz ápolni az adott személlyel. :D

2016. ápr. 27. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Én csalódott lennék, hogy "másnak" akar látszani mint amilyen valójában.
2016. ápr. 27. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 éve kontaktlencsét hordok, sajnos nagyon rosszak a szemeim, a szemüveget meg nem bírom.

Gondoltam, ha már ez a sorsom, akkor kipróbálom a színeseket, persze sötétbarna szemekkel kevesebb a lehetőség, a hagyományos színes lencsékkel épp csak 1-2 árnyalatnyi változást értem el.

Viszont tisztán emlékszem, egy nyári fesztiválon, összeismerkedtem 2 sráccal, az egyikük később megdicsért, milyen gyönyörűek a szemeim. Én meg mondtam nevetve, hogy kontaktlencsét hordok, és attól kékes... hát nem nagyon értette, miről beszélek :D

Mindenesetre együtt voltunk 2 évig, és később soha nem tettem be a színes lencséket, mégis órákon keresztül el tudtunk merülni egymás tekintetében... szóval nem hiszem, hogy zavarta volna. x)

Tehát ebből és saját tapasztalataimból kiindulva, ha valakinek gyönyörű szeme van, annak gyönyörű, akár kék, akár barna, akár zöld. Főleg, hogy általában az embernek az egész arcát nézem, és főleg az egész lényét, a kisugárzását. Ha valaki tetszik, akkor tetszik, bármilyen szemszínnel.

Másrészt a nagyon színes lencsék baromi feltűnőek, egy hülye is észreveszi rögtön, hogy nem átlátszó.

Az árnyalatos lencsék meg nem tudnak annyit változtatni a szemszínen, hogy az döntő lehessen.

De, ha valaki mondjuk zöld szemű, de MINDIG kék lencsét hord, mert neki az tetszik, akkor végülis nem lehetne belekötni. Ma már az összes csaj azon rinyál, hogy ők felvarrt póthajjal, műszempillával, műkörmökkel meg rengeteg sminkkel is 'eredetiek', meg igaziak, sőt, még a szilikon cicire is azt mondják, hogy jaj, fogadjuk el, hát miért ne csináltathatná meg. Szóval ha ezek mind beleférnek és hozzátartozhatnak a nőhöz (vagy épp pasihoz :D ), akkor miért pont egy kontaktlencse ne?

Én is simán hordanék mindig kék/zöld lencsét, ha azt mondaná a környezetem, hogy tök szuperül áll, és legyen mindig olyan. De még nem mondták. :)

2016. ápr. 28. 00:53
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem akar attól senki "másnak" látszani, ha színes lencsét hord. Pont ugyanolyan, mint a smink, vagy a hajfestés. Attól még ugyanaz az ember marad, alapvetően a vonásai sem változnak meg, a személyisége meg főleg nem.
2016. ápr. 28. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Még a színtelen lencsét is észreveszem rögtön mindenkin, színesből meg csak természetelleneset láttam eddig mindenkin. Nagyon nem tetszenek. De nem emiatt tetszik vagy nem tetszik valaki.
2016. ápr. 28. 04:46
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Engem zavarna, igen. Talán közhely, és a szem a lélek tükre. A másik, hogy ha már az elején "átver", mi lesz később? Szerintem ezzel érett, felnőtt ember nem szórakozik, hogy más szemszínt csinál magának, maximum egy-egy buli alkalmával.
2016. ápr. 28. 09:54
 8/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna :D nem a szemszín határozza meg , milyen az ember :D Főleg hogy én is akarok színes lencsét. :) Mint a smink, miért ne? :D Ez még csak nem is műtét és létezik dioptriásban is =)
2016. aug. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!