1/10 anonim válasza:
Vagy te is annyira jokepu? Ha igen akkor jut.
2/10 anonim válasza:
Megnyugtatlak elobe fele ennyire se nez ki jol :)
3/10 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem vagyok jóképű. :( De olyan szomorú vagyok emiatt... Mindig ha meglátok egy ilyen szépséget a szívem szakad meg.
2016. ápr. 2. 17:37
4/10 anonim válasza:
Elég photoshop és smink még belőled is csinálhat ilyen csajt. Akkor is ha fiú vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül modell. Azért hagyjuk már ezt, hogy a valóságban nem néz ki jól...
2016. ápr. 2. 17:40
6/10 anonim válasza:
szerintem az arca annyira nem extra. mármint nem csúnya, de sok szebb nőt/lányt látni. persze az alakja tökéletes, gondolom, inkább az tetszik benne.. amúgy meg nem CSAK az alapján kéne nőt választani, hogy hogy néz ki, pláne, ha te sem vagy egy adonisz.
7/10 anonim válasza:
A teste valóban gyönyörű, a feje meg átlagos... de komolyan ez a legfontosabb neked? Hogy szép legyen egy nő? Egy kapcsolatban ez a leglényegtelenebb dolog... jó esetben.
8/10 Kenzo Tenma válasza:
Ha legalább ennyire jól nézel ki férfiban, esetleg vagy annyira gazdag, hogy egy ilyen nő rádtapadjon, akkor jutni fog neked is.
9/10 anonim válasza:
Szívem fényképész vagyok. A csaj fel van tuningolva. A retusőrök kemény melót raknak az utómunkába. Szép a lány, viszont nincs tökéletes. Mindenkibe van hiba. Benne is csak az nyilván nincs tálalva. Egyébként meg. Nem feltétlenül kell jóképűnek lenni. Legyen egy szépen gyúrt test jó karakter egy két jó holmi aztán a fej már nem is számít. bízz bennem
10/10 anonim válasza:
Lehet hogy átlagos az arca, de nekem olyan kedves benyomást kelt vele, nem az a "olyan szépnek gondolom magam és úgy kezellek mintha a cipőm talpáról vakartalak volna le" meg az alakja is tetszik.
Amúgy ne csak azért akarj egy lányt mert szép, sok olyan átlagos kinézetű csajt tudok aki személyiségben lekörözi a csini plázacicákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!