Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha választhatnál nemet a...

Ha választhatnál nemet a gyermekednek kisfiút vagy kislányt szeretnél jobban? Miért?

Figyelt kérdés
Írd le a korodat és a nemedet is.

2017. okt. 23. 17:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%
Ja, 34/N.
2017. okt. 24. 10:50
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Kislányt szerettem volna mindig. Nem volt különösebb oka, egyszerűen csak gyerekkoromtól úgy képzeltem, hogy kislányom lesz. Talán amit fel tudnék hozni a fiúkkal szemben, hogy nekem túlzottan hangosak, aktívabbak, agresszívebbek, mint a lányok, egy kislány természete általában véve szelídebb (nyilván vannak kivételek), és ezzel könnyebben tudok azonosulni. Nekem teljesült a vágyam, lányom lett, most 2,5 éves. Még nem tudom, lesz-e testvére, ha igen, én megint lányt választanék, ha lehetne. De nyilván örülnék egy kisfiúnak is, elsőre is tudtam volna neki örülni.

29N

2017. okt. 24. 15:04
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

Amióta belekezdtünk a babaprojektbe, néha felmerül bennem ez a kérdés.

Két öcsém van, szóval már öt éves koromban pelenkáztam kisfiút, "nevelgettem" őket. Unokatestvéreim is mind fiúk. Tizenéves koromban dadáskodtam egy családnál, ahol két kisfiú van. Szóval nem is igazán találkoztam lány babával amíg a családnak a harmadik gyermeke kislány nem lett. Ő is tökéletesen elbűvölő teremtés.

Nem tudom letenni a voksom egyik nem mellett sem. Jobban el tudom magam képzelni fiús anyukaként viszont csak lánynevek jutnak eszembe. A párom amúgy lányt szeretne.

23/n

2017. okt. 27. 16:17
 24/25 anonim ***** válasza:

Fiút.

17l

2018. júl. 16. 21:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Csakis lányt. Szerencsére az is lett:). MEkkora hülyeség már, hogy a fiú foci, a lány meg balett! Az enyém balettozik, focizik, úszik. Van full rózsaszín habosbabos periódusa és vagány, fiús is. Elég gáz, ahogyan egyesek gondolkodnak. Én amúgy fiút annyira nem szeretnék, hogy ezért is nem vállalunk másodikat. Látom a vegyes csoportokban, hogy annyira szerencsétlenek még 5-6 évesen is, idegbetegek vagy épp nyálasabbak egy lánynál. Közben meg anyuci kicsi hercegpasijai ...
2020. szept. 16. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!