Ha választhatnál nemet a gyermekednek kisfiút vagy kislányt szeretnél jobban? Miért?
Kislányt szerettem volna mindig. Nem volt különösebb oka, egyszerűen csak gyerekkoromtól úgy képzeltem, hogy kislányom lesz. Talán amit fel tudnék hozni a fiúkkal szemben, hogy nekem túlzottan hangosak, aktívabbak, agresszívebbek, mint a lányok, egy kislány természete általában véve szelídebb (nyilván vannak kivételek), és ezzel könnyebben tudok azonosulni. Nekem teljesült a vágyam, lányom lett, most 2,5 éves. Még nem tudom, lesz-e testvére, ha igen, én megint lányt választanék, ha lehetne. De nyilván örülnék egy kisfiúnak is, elsőre is tudtam volna neki örülni.
29N
Amióta belekezdtünk a babaprojektbe, néha felmerül bennem ez a kérdés.
Két öcsém van, szóval már öt éves koromban pelenkáztam kisfiút, "nevelgettem" őket. Unokatestvéreim is mind fiúk. Tizenéves koromban dadáskodtam egy családnál, ahol két kisfiú van. Szóval nem is igazán találkoztam lány babával amíg a családnak a harmadik gyermeke kislány nem lett. Ő is tökéletesen elbűvölő teremtés.
Nem tudom letenni a voksom egyik nem mellett sem. Jobban el tudom magam képzelni fiús anyukaként viszont csak lánynevek jutnak eszembe. A párom amúgy lányt szeretne.
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!