Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha választhatnál nemet a...

Ha választhatnál nemet a gyermekednek kisfiút vagy kislányt szeretnél jobban? Miért?

Figyelt kérdés
Írd le a korodat és a nemedet is.

2017. okt. 23. 17:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Ja, 27 vagyok és nő:)
2017. okt. 23. 18:06
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Kisfiút,mert lányunk már van.30/N
2017. okt. 23. 19:35
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Nekem annyira mindegy, mert nem a gyerekemet nemiszervéért fogom szeretni, hanem önmagáért. Sőt én még akkor is szeretném, ha egy született szerencsétlenség vagy egy sorscsapás lenne. Leegyszerűsítve feltétel nélkül szeretném.
2017. okt. 23. 19:52
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

Lányt.

A kisfiúkkal csak rossz tapasztalatom van. Rendetlenek, túl sok energiájuk van, gonoszabbak, mint a lányok, hangosak, stb...

Ha lesz gyerekem, meg fogom nevelni, tudni fogjay, hogy kell viselkedni, nem fog indokolatlanul ordítani. Tapasztalat, azt a fiúk nem tudják felfogni, és tiszteletben tartani, hogy én a hangos zajoktól nagyon ideges leszek.

18/L

2017. okt. 23. 20:02
 15/25 anonim ***** válasza:
83%

Amióta olvasom az itteni írásokat, legfeljebb egy kutyát.

Az legalább hálás mindenért.

2017. okt. 23. 20:53
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Kislanyt szerettem volna, kisfiam szuletett, mikor terhes voltam csalodott voltam ha szep ha nem, megis miota megszuletett en erzem magam a legboldogabbnak a vilagon, mar imadom hogy kisfiu szavakkal nem lehet leirni mennyire szeretem :)

22/N

2017. okt. 23. 21:15
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Kislányt. 4 fiam van (5, 7, 14 éves ikrek) Terhes vagyok. Azt már tudjuk, hogy szerencsére nem ikreket várok, de a nemét nem tudjuk. Nem kérdezzük meg, de remélem, hogy az ötödik gyermekek lány lesz. Az se baj ha fiú lesz, mert az apjuk poénkodik, hogy ha fiú lesz, akkor csinálunk egy focicsapatnyi kölyköt, és ők lesznek a jövő aranycsapata..:) ( imádkozom, hogy kislány legyen, nem szeretnék 7 fiút szülni..:)
2017. okt. 23. 21:31
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

14 éves korom óta kislányról álmodoztam, el sem tudtam képzelni, hogy fiam legyen. Aztán 23 évesen terhes lettem teljesen mindegy volt mi lesz, de mindig kisfiúval álmodtam és csak fiú nevek tetszettek. Még másfél éves a kisfiam, szeretnénk majd még egy fiút meg egy lányt.

25N

2017. okt. 23. 22:06
 19/25 anonim válasza:
85%
Tudom, hogy még korai, de én majd leglább két gyereket szeretnék. Egyik fiú legyen, a másik lány. De azt szeretném, ha az első lány lenne. Nem tudom miért. Csak úgy. 15/l
2017. okt. 23. 23:07
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Mindenképpen fiút. A nők sajnos a mi családunkban mind rákos lesz előbb-utóbb. Minden női rokonom, aki meghalt, rákban halt meg. Jelenleg sanszos,hogy én is az vagyok. Még tartanak a vizsgálatok.
2017. okt. 24. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!