Nem tudom, hogy miért van ez. Szerintetek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és ma miután megjött apa a munkából az volt hozzám az első szava, hogy ha betöltöm a 18-at akkor nem szeretne többet itthon látni, el kell költöznöm. Eddig nagyon jóban voltunk egymással. Mondjuk az is igaz, hogy az utóbbi 1,5-2 évben anyával nagyon megromlott a kapcsolatunk. Lehet, hogy emiatt csinálja ezt apa?
Válaszokat előre is köszönöm!
2017. okt. 19. 22:05
2/5 anonim válasza:
A gyereke vagy (még ha be is töltöd a 18-at) szóval elég csúnya dolog hogy ilyeneket mond neked. Egyáltalán hova költözz? Albérletbe? Miből tartanád fent? Vagy ez őt/őket nem érdekli? Kérdezz rá, hogy ennek mi az oka hogy ő ilyet mond? Az oké hogy úgymond felnőtt leszel, de attól miért ne lakhatnal ott továbbra is? A nagybátyám 42 évesen meg mindig a nagymamámnál lakik (tudom ez sem egészséges) de sajnos alkoholista el issza az egész pénzét és undorítóan viselkedik, de a nagymamám ezek ellenére is azt mondja hogy az ő gyereke és nem fogja kidobni. A szüleid példát vehetnének a nagymamamrol! Talán a szüleid elnéznek hogy te nelkulozz vagy esetleg utcára kerülj?!
3/5 anonim válasza:
Üljetek le beszèlgetni, csak akkor tudhatod meg, hogy mi a baja veled.
4/5 anonim válasza:
Nem írtad le részletesen, miért mi a te részed a dologban és mi a szülőké, így nem lehet sok értelmeset mondani. De ahhoz valami nagyon durva dolgot kellett csinálni - vagy dolgokat -, hogy eddig fajuljon a kapcsolatotok.
5/5 anonim válasza:
Miért romlott meg anyukáddal a kapcsolatod? Mert szerintem ez van a háttérben okként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!