Ha nem lesz hol laknunk és a gyermekeim gyermekotthonba kerülnek, akkor kiszabják, mikor láthatom őket? Vagy nem is lehet látogatni? Tamogatják ott, hogy a szülő visszakapja a gyermekét?
Ezért nem értem én, hogy egész nap ezzel foglalkoztam (ok, amíg föztem addig föztem), telefonáltam, neten nézegettem ezt-azt, írtam neki, mêgis mi lenne számára segítsêg?!Gyerekruha nem kell, munkahely bentlakással nem kell, ên meg vadidegennek nem utalok el 100.000 Ft.-ot, akkor sem, ha van.
Gyerekruhákkal/játékokkal/élelmiszerrel kapcsolatban minden postai költséget álltam volna természetesen, söt kapaszkodj meg Kérdezö, az említett munkahelyre is eljutattalak volna, hogy anyagilag ne terheljen, mert írtad, 8.000 Ft.-od van összvissz.
Te vagy tényleg szórakozol, vagy hûlye vagy.Mindenesetre elbsztad a napomat, gratulálok!!!
(Tudod, ên annó 11 évesen intézetbe kerultem, a baromkodásoddal sikerult valami olyat feltépni, amit azt hittem elfeledtem több mint 20 éve)
Szêgyelld magad!!!
Köszi #65, talán akkor végre alszom egy kicsit.
Ugyanis úgy volt, hogy lepihenek du., párom dolgozik, lányom apjánàl, én meg 40 fokos lázzal dögrováson.Ehelyett játszom a megmentőt basszus, mert anyaként segíteni szándékoztam.
Nem először szívom meg, gyanítom nem is utoljára, de most pihenni fogok egy lázcsillapító segítsêgével, Kérdező meg megoldja a dolgait ahogy akarja.
Aki saját magán nem segít, azon más sem tud!
Egy anya a gyerekiért megtesz mindent. MINDENT. Aki annyira nem képes, hogy költözzön, vagy munkát keressen, annak lehet, hogy jobb is, ha nincs vele a gyermeke.
Nem tudom, mennyit próbálkoztál, tettél-e bármit is az életetek helyreállítása érdekében, de nem tudom elhinni, hogy a legutolsó borsodi kis faluban is akár, ne találj megoldást. Én a lehető legmaradibb gondolkodású vagyok, esküvőig nem szexeltem, nem is tudnék mással a férjemen kívül normális esetben, DE! Ha a lányomról lenne szó, végigkefélhetne a fél ország, ha ezzel meg tudnám teremteni, hogy együtt élhessünk továbbra is.
Nyilván nem azt mondom, hogy ezt csináld, mert ha van más lehetőség, akkor ne. De itt a segítség, felajánlották többen is, te pedig b*szol elfogadni, mert "jaj, ez sem jó, meg az sem jó"? Jesszus...
Gondolkodj már a jó ég áldjon meg!
Ha elmész dolgozni, ott hagyod azt a piszok drága albérletet, találsz egy olcsóbbat, vagy esetleg élsz olyan lehetöseggel mint amit írtam, bentlakásos, akkor fel tudod nevelni a gyerekeidet.De így nem.Mondtam, az utcára kiallnék, de a gyerekemet senki és semmi nem szakíthatja el tőlem!!!
Szedd össze magad a gyerekeidért.
Sehol sem írtam meg semmilyen elérhetőséget, adatot vagy bármit, amin keresztül kükdhetne nekem bárki bármit is.
Mert nem ez volt a cél. Nem akarok kapni egy morzsát sem. A nevemet se árultam el, a címemet sem se semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!