Ti elengednétek a 21 éves (leszek akkorra) lányotokat a 19 éves tesójával Thaiföldre?
Eléggé idiótán bánnak velem. Mintha még mindig 14 éves kislány lennék.
Közben meg rájövök, hogy basszus 21 éves felnőtt ember vagyok és így bánnak velem. Nagyon durván nem lehet saját akaratom, nyomoznak utánam. "Öregszem , legszebb éveim és nem mehetek sehova.
Én Svájcba jöttem ki 27 évesen az akkor két és fél hónapos "kapcsolatomhoz". Nem kérdeztem semmit, hanem megmondtam, hogy jövök, pont.
Mindenki, úristen, elrabol, elad prostinak, stb.... hát valóban elrabolt, már lassan másfél éve ;)
Kedves Kérdező!
Persze, hogy elengedném a gyerekemet! Miért akarnám megfosztani egy lehetőségtől, egy élménytől ilyen jutányos áron!?
Nagyon sajnálnak, nekem is voltak annó harcaim a szüleimmel! Ha ilyen a felfogásuk nem nagyon tudsz a lelkükre hatni, egyszerűen csak menj el! Nem tarthatnak vissza, nagykorú vagy! Ilyen nincs!!! Utazás után viszont költözz el mielőbb!
Fantasztikus cég lehet, amelyik így fizet ki.
Kedves kollegina! Dolgozott nekünk 1 évet, de nem tudjuk kifizetni, de itt van a fiókban két repülőjegy iszonyat drágán, válasszon hova szeretne menni. Sőt vihet magával még valakit, mert mi így fizetjük ki a munkavállalóinkat.
Ekkora ordas kamut.
Megjött a szokásos kamuzás...
A gyakorlatért hivatalosan nem jár pénz, csak a félévesért.
Duális képzésre jár már egy éve, havi 90.000 Ft kap. Már több mint egy millió megtakarítás összejött neki, plusz szoc. ösztóndíjak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!