Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednétek a lányotok...

Ti elengednétek a lányotok ilyen messzire?

Figyelt kérdés

Szóval én 17 éves vagyok és szombaton volt randim egy 19 éves fiúval(az én városomban), nagyon udvarias volt, a testvéreim (anyám kérésére) leellenőrizték hogy nincs-e hátsó szándéka, de nem volt. Egy étterembe mentünk vacsorázni, nagyon jól éreztük magunkat. Kitaláltam hogy a következő szombaton én megyek el hozzá, viszont nem tudom hogy a szüleim engednének-e. 70km-re lakik tőlünk, vonattal mennék. Bár ő szívesen eljönne, de én ezt nem érezném fairnek mert a múltszombat sem volt neki olcsó. Ti elengednétek a lányotok? Amúgy a szüleim megbíznak bennem csak kicsit túlféltenek.

Esetleg mit gondoltok arról a másik két opcióról hogy eljönne bemutatkozni vagy engem vinne el valaki hozzá? (Szerinte nem engednének el a szüleim)

2017. okt. 9. 10:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Igen, elengednélek, 70 km nem sok, az is jó ha átjön bemutatkozni, utána könnyebben elengednek hozzá, ha szimpi.
2017. okt. 9. 10:36
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Igen, 17 vagy, nem 14 éves kislány :)

70 km - mások suliba járnak kb. ennyi távolságról.

2017. okt. 9. 10:46
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Elengedném, de csak egy napra, tehát nem engedném, hogy ott aludjon.

Második találkozáskor szerintem még felesleges bemutatni a szülőknek, még bármi lehet.

"Bár ő szívesen eljönne, de én ezt nem érezném fairnek mert a múltszombat sem volt neki olcsó"

Amúgy, ez a mondat alapján, tök korrekt lánynak tűnsz.

2017. okt. 9. 11:03
 4/21 anonim ***** válasza:
53%
Először mindenkèpp mutatkozzon be a szüleidnek! Èn nem engednèm el a gyermekem egy vadidegenhez.
2017. okt. 9. 11:04
 5/21 A kérdező kommentje:
Dehogy aludnék ott, meg sem fordult a fejemben, egyenlőre csak ismerkedünk ezért is érzem korainak a bemutatást, de ha máshogy nem engednek a szüleim ő szívesen eljön bemutatkozni nekik. (A nővlrem is korainak tartja a bemutatást, ő is csak akkor mutatta be a barátját amikor már jártak)
2017. okt. 9. 11:08
 6/21 anonim ***** válasza:
80%

Én azért első pár találkozón maradnék ismerős környezetben a helyedben :D és a lányomat is erre biztatnám, azért mégiscsak ő a férfi, szerintem az elején tehet neked egy kis engedményt, ha anyagilag sok neki, ne menjetek étterembe, találjatok más programot!

22/L

2017. okt. 9. 11:16
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem érzed fairnek, akkor fizesd ki az út felét és menjen ő. Étterem és egyéb drága program helyett pedig csak sétálgassatok.
2017. okt. 9. 11:23
 8/21 anonim ***** válasza:
76%
Én egy anyuka vagyok, de én már azt is szépnek tartom tőled, hogy azt elmondtad a szüleidnek, hogy ismerkedsz ezzel a fiúval. Amikor én 16 voltam csak akkor szóltam a szüleimnek, hogy szeretnék valakivel talákozni amikor már jártunk. Én biztos elengednélek, a 15 éves lányomat is elengedem. Kár, hogy a szüleid nem látják ezt a kérdésedet és a válaszokat, szerintem ezek után még jobban megbíznának benned...
2017. okt. 9. 11:26
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is jobb az első pár találkozást közelbe szervezni. Felezzétek meg az utiköltséget, és jöjjön ő. Ő mégiscsak 19 éves, nagykorú már. Az étterem helyett meg sétáljatok, ilyesmi.
2017. okt. 9. 11:28
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát a programot ő tervezte, ő akarta így mert így romantikusabbnak gondolta, a sétálással az a gond hogy hideg van mostanában, a jegy árat meg biztosan nem engedné hogy kifizessem. Hát akkor először is megkérdezem anyumat és majd meglátjuk engedi-e, ha nem akkor marad a bemutatás.
2017. okt. 9. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!