Ti elengednétek a lányotok ilyen messzire?
Szóval én 17 éves vagyok és szombaton volt randim egy 19 éves fiúval(az én városomban), nagyon udvarias volt, a testvéreim (anyám kérésére) leellenőrizték hogy nincs-e hátsó szándéka, de nem volt. Egy étterembe mentünk vacsorázni, nagyon jól éreztük magunkat. Kitaláltam hogy a következő szombaton én megyek el hozzá, viszont nem tudom hogy a szüleim engednének-e. 70km-re lakik tőlünk, vonattal mennék. Bár ő szívesen eljönne, de én ezt nem érezném fairnek mert a múltszombat sem volt neki olcsó. Ti elengednétek a lányotok? Amúgy a szüleim megbíznak bennem csak kicsit túlféltenek.
Esetleg mit gondoltok arról a másik két opcióról hogy eljönne bemutatkozni vagy engem vinne el valaki hozzá? (Szerinte nem engednének el a szüleim)
Igen, 17 vagy, nem 14 éves kislány :)
70 km - mások suliba járnak kb. ennyi távolságról.
Elengedném, de csak egy napra, tehát nem engedném, hogy ott aludjon.
Második találkozáskor szerintem még felesleges bemutatni a szülőknek, még bármi lehet.
"Bár ő szívesen eljönne, de én ezt nem érezném fairnek mert a múltszombat sem volt neki olcsó"
Amúgy, ez a mondat alapján, tök korrekt lánynak tűnsz.
Én azért első pár találkozón maradnék ismerős környezetben a helyedben :D és a lányomat is erre biztatnám, azért mégiscsak ő a férfi, szerintem az elején tehet neked egy kis engedményt, ha anyagilag sok neki, ne menjetek étterembe, találjatok más programot!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!