Ti elengednétek a lányotok Balaton Soundra?
Ha megbizol a lanyodban jovore nyugodtan engedd el :)
Én idén is voltam, ha nem mész bele hülyeségbe, nem lesz baj. Vicces, amiket itt írnak "már már nem is emberi" ezeknek a fele se igaz. Vannak rossz arcok nyilván, de el lehet és el is kell őket kerülni. És olyan sértetlenül és tele élményekkel jöhet haza az ember mint én :)
15 évesen semmiképp. A lehető legrosszabb kor. Annyira benne van a megfelelési kényszer a hormonok és mivel az önkép itt kialakulóban felelőtlenné válik könnyen az ember, főleg egy lány, hisz ilyenkor még igencsak bizonytalanok. Ha megfogadsz egy tanácsot én odaültetném magam mellé a lányom és megmutatnám neki ezt a feltett kérdést és a válaszokat. Hogy lássa no-name emberek véleményét hogy látják az ő helyzetét. Azt hogy te olyan "szemét" voltál és nem engedted el.
Én sok mindent láttam sok mindent megjártam. 15 éves lányoknak nem nagyon kéne menni Soundra. Egy nagyon jó hely én imádom, de én 25 vagyok nem 15. 15 évesen a barátok akaratlanul egymást viszik bele a bajba tudom velem is úgy volt, mindenki megakarta mutatni hogy ő milyen party-arc mennyire benne van mindenben, hormonok és feltűnési viszketegség, ez van.... Party arc mert leissza magát, party arc mert jól bekábítószerezik, party arc mert full készen úgy hogy alig állt a lábon dugott egyet, húha mekkora party arcok mi... Ez a barátok egymást viszik bele a bajba a kisebbik rossz, de ennek is lehet rossz következménye, elindít egy lejtmenetet, mert ha bejön a kábítószer nem lesz pánikroham vagy rosszabb garantált hogy újra ki lesz próbálva, és ezt sokan nem tudják kezelni, nem tudja azt mondani hogy csak ritkán buliban. Na és van a másik, 15 éves lány préda egyed, nem feltétlen a barátok hanem mások leitatják be-gináztatják aztán valahogy elténferegtetik a sátrukig ott meg kitalálod mit csinálnak vele.
Jó tanács minden 15 évesnek, főként lányoknak:
Végig buliztam az országot van rálátásom, ILYEN A VILÁG, ebben élünk. Aki ezt nem fogja fel, nincs vele tisztában, az védekezni sem tud ezek ellen és azt maga alá gyűri a világ. Vagy megerőszakolják megalázzák maradandó traumát okozva vagy egy lecsúszott drogos k u r v a lesz. Nem az a nagyszám hogy rávesznek mindenre és mész a világ és akkor menő vagy, akkor vagy kemény ha te irányítod a világodat és olyannak alakítod ami igazán boldoggá tesz, nem pedig amit a környezet elvár vagy úgy gondolod hogy elvár, ne így élj, MINDIG LÉGY ÖNMAGAD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!