Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a lányotok...

Ti elengednétek a lányotok Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
A lányom 15 éves,és a barátai mentek a Balaton Soundra,és a lányom is akart velük menni,de nem engedtem,mert ugyanis én úgy tartottam,hogy még túl kicsi.. Megbeszéltük,hogy talán jövőre elengedem valamilyen fesztiválra,de csakis a barátaival,másokkal,akiket nem ismerek,semmiképpen.. Akik most elhívták a Soundra,ismerem őket,megbízható gyerekek,de én nagyon féltem őt,de melyik szülő nem?! Átbeszéltük,hogy most miért nem mehet,ezeknek a veszélyeit,és megértette.. Egyik ismerősünk járt ott,és mesélte,hogy mik vannak ott.. (részeg,narkós emberek,és ő is tizenéves,és ráhajtottak) De én mégis sajnálom,hogy most nem engedtem el,és úgy látom jónak,hogyha jövőre megy el a barátaival,mikor már kicsit érettebb,és megérti ezeknek a veszélyeit,hogy miket szabad,és miket nem szabad csinálnia.. Na meg az alkohol.. Ettől irtózom.. Tudom,hogyha jövőre elengedném,és előtte nyomatékosan mondanám,hogy ne igyon semmiféle alkoholt,akkor is megtenné,mert ha már fesztivál,akkor egyszer fesztivál. Szilveszterkor elengedem bulizni a barátaival,és azt is tudja,hogy mennyit igyon,hogy tudja hol van,és hogy fiú-e vagy lány.. Tavaly volt a barátaival 2 hetet lent a Balatonon,oda elengedem,de az ő korában a Soundra nem..Itt a kérdés az,hogy ti elengednétek jövőre valami fesztiválra,azaz 16 évesen? A válaszokat előre is köszönöm szépen! :)

2016. júl. 8. 22:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

SOHA!!!!!!!! ÉS SOHA!!!!!!

Ha eleve akar menni, valami nem kóser hogy ennyire érdekli. Persze, fiatal, de túlságosan még... ahhoz...

2016. júl. 31. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!