Ti elengednétek a lányotok ilyen messzire?
Szóval én 17 éves vagyok és szombaton volt randim egy 19 éves fiúval(az én városomban), nagyon udvarias volt, a testvéreim (anyám kérésére) leellenőrizték hogy nincs-e hátsó szándéka, de nem volt. Egy étterembe mentünk vacsorázni, nagyon jól éreztük magunkat. Kitaláltam hogy a következő szombaton én megyek el hozzá, viszont nem tudom hogy a szüleim engednének-e. 70km-re lakik tőlünk, vonattal mennék. Bár ő szívesen eljönne, de én ezt nem érezném fairnek mert a múltszombat sem volt neki olcsó. Ti elengednétek a lányotok? Amúgy a szüleim megbíznak bennem csak kicsit túlféltenek.
Esetleg mit gondoltok arról a másik két opcióról hogy eljönne bemutatkozni vagy engem vinne el valaki hozzá? (Szerinte nem engednének el a szüleim)
", a testvéreim (anyám kérésére) leellenőrizték hogy nincs-e hátsó szándéka, de nem volt. "
Ugye tudod, hogy ez nem igy mukodik.
Ezt senki nem tudja leelenorizni teljes bizonyosagfal. Nem late bele a fejebe.
Megtiltani nem lehet, de én is azt tanácsolnám neked (anyaként), hogy ne menj még! Jobb az ismerős környezet, sose tudhatod, ne légy naiv, ennyi idő alatt nem lehet kiismerni a másikat. A nagyobb tapasztalattal rendelkező felnőtteknek se megy ennyi idő alatt.
Ismerkedjetek, rengeteg ingyenes szórakozási lehetőség van, nem kell vagyonokat költeni egy randira. Tél még odébb van, nincs hideg.
"a testvéreim (anyám kérésére) leellenőrizték hogy nincs-e hátsó szándéka, de nem volt"
Már az előbb is jót röhögtem egy kérdésen, de ez mindent visz. írd már le, hogy "ellenőrizték le", és majd ha magamhoz tértem a röhögésből, elolvasom!
Ha még nem találkozott a szüleiddel, akkor lehet jobb lenne, ha még egyszer ő jönne és kifizetnéd az útiköltség felét, jó lenne, ha a szüleid is látnák őt, nyugodtabb szívvel engednének el hozzá.
Egyébként átérzem a helyzeted, párom és köztem 200 km van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!