Ti elengednétek a 21 éves (leszek akkorra) lányotokat a 19 éves tesójával Thaiföldre?
Eléggé idiótán bánnak velem. Mintha még mindig 14 éves kislány lennék.
Közben meg rájövök, hogy basszus 21 éves felnőtt ember vagyok és így bánnak velem. Nagyon durván nem lehet saját akaratom, nyomoznak utánam. "Öregszem , legszebb éveim és nem mehetek sehova.
Úgy csináltok, mintha valami bűnt követnék el...
A tesóm nagyon jól áll anyagilag, ki tudná fizetni...
De gondolkodom még lehetséges útitársakon.
A szuveníren én is kiakadtam, nem akarok venni semmi ilyesmit. Sőt pont anyáék mondták mindig, hogy ne.
Mit nem lehet megérteni, hogy a repülőjegy, ami a nagyon drága lenne, ingyen lesz. Szerintem már maga az élmény, hogy ilyen légitársasággal repülhetek. Nem tudnám kifizetni. Menjek Európába? Horvátországba elvisz a Qatar?
3 nemzetközi reptere van Thaiföldnek.
Menjél, de NÉZZ UTÁNA mindennek! Pontosan!
Mertha csak elindultok a vakvilágba, abból egy oltári nagy katasztrófán kívül semmi más nem lesz.
Pénzváltás, MENNYIT kell váltani, MIBŐL (mert gondolom nem anyudék pénzén akarsz kajálgatni meg stb.).
Reptéri illeték, bőröndök, ott a szállásnak kérdezz utána nagyon, mert ha átvágnak az irtó gáz.
Lesz pénzed, ha gebasz van - BÁRMI -, hazagyertek?
Orvosi ellátás, esetleges oltások, útlevél! etc.
Alap, hogy én nem nevelném burokban, menjen, éljen, fiatal - jó, Thaiföldre ne az én pénzemből, de segítek, ha megtehetem.
De mivel anyádék ha burokban neveltek, akkor úgysem engednek el.
25-ös
Köszönöm a normális választ, hasznos volt.
Rengeteg mindenre kell figyelni. Alaposan utánajárok mindennek.
Oltások is kellenek gondolom.
Már annyira beleéltem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!