Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedi, hogy levágassam a...

Nem engedi, hogy levágassam a hajam :/ Hogyan győzhetném meg?

Figyelt kérdés

Holnap megyek fodrászhoz,de anya hallani sem akar róla,hogy rövidre vágassam a hajam.Nem szeretném nagyon rövidre,max.csak a hónaljig !

Állandóan mondja,hogy pedig olyan szép hosszú,minek vágatnám le...

A hátam közepéig ér,de utálom.Rengeteg hajam van,de rettenetes szerintem.Állandóan összegubancolódik,pedig fésülöm,a vége hullámos lesz,kiengedve nem hordhatom,mert beizzad a nyakam,meg útban van.

Így is elég rég voltam fodrásznál(januárban vágtak belőle utoljára,akkor picit rövidebb volt,de most már elég hosszú).

Szóval nem szeretem a hosszú hajam,de nem érti meg.

Tudom,menjek el és csináltassam meg nélküle.Nos az a baj,hogy ő is jönni fog velem(nehogy levágassam,meg ő akarja megmondani,hogy milyet vágjon a fodrász)

Mindig ezt csinálja.Eljön velem és mondja a fodrásznak,hogy ilyet-olyat kéne...kiskoromban meg csak rövid hajam lehetett.Ilyen Kleopátrás volt,kb.a vállamig ért.

Hogyan győzhetném meg ?

15L

2017. okt. 17. 15:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem is vágd le otthon magadnak. A fodrász meg majd kiigazítja.
2017. okt. 29. 14:52
 12/13 anonim válasza:
Mi lett a hajaddal?
2017. okt. 29. 23:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam vele még egyszer beszélni,de nem engedte.Végül belevágtam :D Sikerült eltakarnom,szóval nem vette észre,de a fodrásznál elég mérges lett miatta.

El is tiltott a géptől érte xD azért írok ilyen későn!

De megérte :D

2017. nov. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!