Hogyan győzhetném meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon jól jönne a segítség, mert a szüleim nem engedik meg hogy vegyek egy 300 lejes paysafe-t a saját pénzemből! Tudom hogy csak jót akarnak. De nekem kell a BATTLEFIELD 1-est. Higyan győzhetném meg őket hogy megvegyem a játékot? Előre is köszönöm!

2017. márc. 13. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Hogyan lett a saját pénzed? Ha megdolgoztál érte, akkor nem kellene beleszólniuk, de ha zsebpénz, amit ők adtak neked, akkor megértem őket.
2017. márc. 13. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

Ha megdolgoztál érte, akkor elvileg nem szólhatnak bele, de szeretnék, hogy tudd a pénzt beosztani. A fizujukból ők is megvehetnék az áhított méregdrága ruhát/ékszert/utazást, de nem teszik, mert fontosabb dolgok is vannak: enni, rezsit fizetni, téged ellátni.

Úgy nagyon könnyű szórni a pénzt, hogy közben más eltart.

Mondjuk nem írtad hány éves vagy. Mert ha pl. 16 és diákmunkával megkerested, az oké. Mondjuk az megértem, hogy nem tapsolnak ahhoz, hogy egy varázsbab szintű hülyeségre költsd.

Viszont, ha zsebpénzből raktad össze, akkor nem engedném, mert az arra van, ha megéhezel, akkor útközben ne halj éhen, vagy elmenj ide-oda bulizni, moziba haverokkal.

2017. márc. 13. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem akkor sem kellene beleszólniuk, ha zsebpénzből veszed, mert azt pont azért kapja a gyerek, hogy megtanulja beosztani a pénzt, és megtanulja, hogy ha kell neki akármi, akkor gyűjtsön, ha meg elkölti Battlefieldre vagy akármire, akkor nem jut másra. A zsebpénz teljesen elveszti ezt a nevelő jellegét, ha a szülő folyton ott lebeg a gyerek fölött és mondja, hogy mire lehet költeni és mire nem, illetve ha nem hagyja, hogy a spórolás után élvezze a gyereke a takarékoskodás gyümölcsét.
2017. márc. 13. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :).
2017. márc. 13. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Amugy meg is kéne győznőm őket hogy engedjék meg a játék megvevésének a folyamatát [B)]...
2017. márc. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!