Nincs magánszférám! Mit csináljak ez ügyben? (Hosszú)
Hát, nem is tudom hol kezdjem. Én egy 19 éves srác vagyok aki a szüleivel és testvérével él. Szüleim nem veszekedősek, mindig is jól kijöttek egymással. Én is elvagyok, jól tanulok, haladok az életben. Azonban az anyám kikészít, olyan szinten hogy már kiskoromban többször gondoltam az öngyilkosságra, ma már szerencsére ez enyhült és inkább csak elhúznék a francba valahova jó messzire tőle. Tehát az apámmal nincsen gond, ő nem olyan mint az anyám. A problémám konkrétan az, hogy teljességgel nincsen magánszférám! Értem ezt úgy hogy a szobámat folyton átkutatja különféle okokkal (takarítás, stb...)! Még a táskámat is a megkérdezésem nélkül kutatja át minden egyes kis szemetet átnéz benne...Pl szoktam magamnak vásárolni 1-2 cuccot (ne nagy dolgokra képzeljünk, csupán ilyen 2-3 ezer forintos pólókra, esetleg nasira) és ugye nekem is van otthon szemetesem. Abba bele szoktam dobni a számlát, mert hát minek tartsam meg ugye, de neeem...ő konkrétan átnézi a kukámat is! szépen kiveszi belőle a számlát és kérdőre vonja hogy milyen pólót vettem és miből és miért olyat...TELJESEN KIKÉSZÍT. Átnézi mindenemet, a szekrényemet, a táskámat, a szemetesemet, benéz minden egyes kis sarokba a szobámba hogy nem-e dugtam el valamit....Amikor pl a szobámba tévézek este, és bejön (természetesen kopogás nélkül...) beszélgetni velem akkor nem rám néz, hanem a szobámat méri végig és mindent megnéz. De rám szinte egy pillantást se vet. Többször szóltam már neki ezért, nagy veszekedés is volt belőle de mintha mi se történt volna folytatja tovább a "kis játékát". Csak szerintem beteges hogy ennyire kutat utánam? Még egy példa: én otthon tartok saját célra síkosítót, amit jól el szoktam dugni előle általában a sporttáskámba. Na most amikor amikor nem vagyok otthon (egyetem, munka) akkor azt is át szokta nézni. Amikor hazaérek kérdőre von hogy mi ez, mit szoktam vele csinálni...és amikor én kérdézem őt hogy hol találta annyit válaszol hát hogy épp takarítottam és csak úgy véletlenül kiesett..Aha, véletlenül kiesett a becipzározott táskámból, amiből kiesett a becsomózott zacskó ami kibontotta magát és abból is kiesett a síkosító...éééértem. Már rendesen az őrületbe kerget, már nagyon gyakran érzem magam fizikailag rosszul akárhányszor otthon vagyok és ő is ott van.
Remélem nem írtam nagyon zagyván és érthető hogy mi a problémám. Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mégis mi tévő legyek?
igen ezek tényleg jók, vagy mondjuk fotók anyádról, amire rácsorgatod a nedveidet
am anyád egy beteg állat, hogy ilyet csinál, nem bántásból írom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!