Anyám miért nem ért meg? 16/f
Figyelt kérdés
Nem volt túl jó az általánosom, de szerencsére, hogy amibe járok gimibe, azt imádom, lettek végre barátaim, mert akik voltak általánosba, totálisan cserbenhagytak, elárultak, kihasználtak. Szétszórt személyiség vagyok, nem igazán tudok vigyázni a dolgaimra, nem gondolom magamat értékes embernek, az iskola az egyetlen értékem, mert ott tudok csak találkozni azokkal, akik fontosak nekem, mivel elég messze van + egyik oka, hogy utálok hazamenni(a másik, hogy mindenki búvalb**zott otthon). Tudom, hogy anyám aggódik miattam, de azért még sem helyes dolog. Mivel ilyen szétszórt vagyok, emiatt olyan feltételeket szabott rám, amik nekem szinte teljesen lehetetlen pl.szobatakarítás(ilyenekhez nincs érzékem, hogy mi tiszta, mi nem, az ő fejében meg végképp lehetetlen), időhöz szab meg mindent(este 8-ig fürödhetek csak,stb.), stb., mert ha nem, akkor beirat egy olyan suliba, ami bár közeli, de rossz hírneve van, gyengébb és olyanok is járnak oda, aki általánosban voltak osztálytársaim(olyan, amiket leírtam, vagyis kihasznátak, stb.). Nem mondtam meg neki ezt a dolgot, de azt mondja, hogy nem érdekli. Ezek után neki áll, hogy "milyen normális család vagyunk, nem erőltett semmit a gyerekeire, meg nem hagyja cserben őket", erre az egyik testvérembe belebeszélte, hogy hagyja abba a táncot, amit szerett csinálni, és mivel elváltunk, ezért a másik tesóm apámhoz került, mert annyira gyerekes anya, hogy "ha ennyire tud gyereket nevelni, akkor mutassa", a nevelőapám egy s**gfej, folyton bunkózik, neki előbb elhisz mindig mindent, mint nekem. Mit csináljak? Nem akarok elveszteni az egyetlen értékemet, ami miatt elveszíthetem a gyengeségeim miatt!2017. okt. 16. 19:21
11/13 A kérdező kommentje:
Az egy külön dolog, hogy sokszor túlkomplikálom a dolgokat
2017. okt. 17. 05:35
12/13 anonim 

válasza:

Most is túlkomplikálod. :)
Alkalmazkodj anyukádhoz, és nem lesz gond.
Ha nem tetszik neki, ahogy takarítasz, kérd meg egyszer, hogy mutassa meg, mit szeretne látni tőled. Utána már pontosan fogod tudni, mit vár el.
Ha pedig azt gondolod, van valamilyen betegséged, keresd meg az iskolapszichológust, ő tud adni beutalót a megfelelő helyekre, amennyiben szükségesnek látja.
13/13 anonim 

válasza:

Értelmeztem: ki tudod, mégis vergődsz, hogy miért neked kell?
Ész?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!