Anyám miért nem ért meg? 16/f

Tanulj meg takarítani és fürödj este 8 előtt.
Szerintem az, hogy tartsd rendben a szobád, az teljesen alap elvárás, semmi lehetetlent nem látok benne. (A fürdést szabályozni hülyeség, de ez van, alkalmazkodnod kell.)

De mit kell itt megérteni?
Szerintem Te nem érted meg, hogy az anyád nem a cseléded, az a minimum, hogy a saját életteredet tisztán tartod, de neki is segíthetnél.
Bár tőle butaság azzal zsarolni, hogy beirat egy rossz iskolába, viszont úgy tűnik, hatásos, mert gondolkodsz a helyzeten.
Szerintem gyorsan kezd el érzékelni a tisztaság és a koszos, rendetlen állapotok közti különbséget, különben nem lesz jó sorsod az életben.

Nehogy már 16 évesen ne tudd kitakarítani a szobádat, mert röhögök.
Én 13 éves korom óta takarítom a komplett emeletet.
A fürdés meg olyan dolog, hogy engem is irritál, mikor pihennék a munka után és a lakótársam 11-kor megy zuhanyozni, csattog, zörög, lever ezt-azt, stb.

Meg mi a szánalmas? Hogy van ruhád, jó gimibe jársz, van mit enned, van víz, télen meleg...?
Inkább az a szánalmas, hogy itt vergődsz 16 évesen.

És a legszánalmasabb, hogy kamubetegségeket találsz ki.
A szkizofrének NEM tudják magukról, hogy azok, épp ezért olyan veszélyes ez a kórkép.

És honnan tudod nem szakember állapította meg hogy skizofrén? Nem derült ki hogy így volt vagy sem. Ez azért más fénybe helyezne dolgokat.
Mit kell azon meglepődni ha egy tizenéves egy srác egy kicsit trehány. Mellesleg egy anyának biztos más a "rend" mint neki. Az meg szerintem nem oké hogy ilyenek miatt egy selejt iskolába küldené, mert azon mégis csak a jövője múlhat. A másik oldalon is vannak bajok szerintem.
1.Kitudom takarítani a szobámat, csak nem túl rendesen, legalább értelmezd amit írtam....
2.Honnan veszed, hogy ez kamu? Talán követsz vagy mi? A tünetei nagy része igaz rám, de azért biztos bekamuzom...
3.Ne tegyél úgy, mintha te nem vesztél volna össze az anyáddal.
4.Igen, szánalmas vagyok, meg gyökér, buta, senkiházi, de mindenki szép, okos, stb. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!