Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit reagálnátok arra, hogy...

Ti mit reagálnátok arra, hogy a mindjárt 18 éves gyereketek kijelentené hogy el szeretne menni thaiföldre a barátjával?

Figyelt kérdés
A barátommal már két éve együtt vagyunk több mint két éve, tavaly is nyaraltunk már a balatonon egy hetet, és mindent magunknak fizettünk, ezt is a saját pénzünkből lenni, kb majdnem több mint egy éve gyűjtjük rá a pénzt mindketten, és semmit nem költöttünk belőle. Az utazás a hobbink. Már a reptér jegy is megvan, illetve, a védőoltások,beszéltem a háziorvosommal mindenre odafigyeltünk ez is a saját pénzünkből. Már voltunk egyébként bécsben, lengyelországban, pozsonyban, az is a mi költségünk. Attól félek hogy nem akar majd elengedni, mert nagyon nagyon messze van, és pár hónap és 18 leszek, és nem tudok addig várni míg tényleg az leszek, mert akkor másra kell a pénzt gyűjtenem. Lengyelországba is úgy ahogy elengedett, ő inkább a szomszédos országba szeretné hogy menjek. A barátomban amúgy bízik nagyon, és kedveli is, nálunk is alszik már, meg hát mint írtam nem ez az első nyaralásom. A szállás is megvan, és sok véleményt olvastunk és megbízható, meg videókat, képeket is. Mindenki kérdezi hogy miért akarok ilyen messzire menni, de igazából már kiskorom óta érdekel ázsia, főleg thaiföld, és tényleg imádok utazni, mindig ilyen voltam. Ide is egy hétre mennénk. Igazából, tényleg nem szeretném hogy az legyen hogy ne engedne el, hiszen akkor elmegyek akkor ha betöltöttem, de nem hiszem hogy sokat változna az a pár hónap. A barátom 20 éves. Ő sokkal több országban volt már a szülei miatt, ők is nagy utazósok, ezért több tapasztalata van mint nekem.

2017. okt. 15. 21:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Egyébként azt nem tudom pontosan hogy egy vagy két hétre, ezen igzából mostanság gondolkozunk, mert nagyon sok program van amit meg kéne nézni.
2017. okt. 16. 12:36
 22/30 anonim ***** válasza:
66%
Úristen mekkora kamukirálynő vagy, jézus, szomorú életed lehet. Először azt kérded hogy add be anyádnak, aztán már azt írod, pont letoj téged, csinálhatsz amit akarsz. Írod az elején, hogy pont szünetben mennél, mikor rávilágítok, hogy az iskolai szünetek zömében ez kapufa(mivel több hónap múlvára írtad, nem télre), akkor már egyből magántanuló vagy. Szállást le lehetne mondani és átütemezni első verzióban, utána már el sem döntötted még mennyi időre menjetek. Leülhetsz, egyes! Legközelebb jobban figyelj, hogy következetes legyél, mikor kamuzol, mert ez így harmatgyenge. Thaiföldre meg valószínűleg álmaidban van meg pénzed, de elhiszem, hogy mennél. Szánalom.
2017. okt. 16. 20:03
 23/30 A kérdező kommentje:
Ez ennyire hihetetlen? :D Leírjam neked a szállásomat, meg a papíromat hogy magántanuló vagyok? tanulj meg előszőr értelmezni, sajnálom, hogy neked lehetetlen, valakinek sikerülhet.
2017. okt. 16. 22:54
 24/30 A kérdező kommentje:
Mindenki azt hisz el amit akar, pár hónap az nem lehet tél? október van ember... Istenem tudtam hogy ilyen kommentek jönnek majd, nem hallottál még olyan szállásról amit ingyenesen le lehet mondani meg módosítani? Ha érdekel elküldöm az információkat, ha nem , akkor így jártál. Nem kellenek több válaszok, idióták itt az emberek. Tisztelet a kivételnek azoknak meg köszönöm.
2017. okt. 16. 22:57
 25/30 anonim ***** válasza:
54%
Leírni bárki le tud bármit. :))) a végére csak kiderült, hogy nincs is leszervezve semmi. Mekkora égés.
2017. okt. 17. 05:03
 26/30 anonim ***** válasza:
92%

Lenyegtelen hogy kamu vagy sem, mindenesetre a szallas pl book...g.com -on foglalva sok esetben 1 nappalerkezes elott lemondhato dijmentesen...ezerszer foglalok igy.

Csak mielott erre hivatkozva kamuztatnak:-)

2017. okt. 17. 08:45
 27/30 A kérdező kommentje:
Még mindig sajnálom, hogy képtelenek az emberek értelmezni, és az hogy még nincs leredezve semmi, az azt jelenti hogy le van valami, de mivel bármikor változtatható ezért mégsem 100% ban biztos, ha anya azt mondja nem, akkor lemondom, és megyek máskor szóval úgy KONKRÉTAN nincs, hogy fix időpontban mert ez anyukámon múlik.
2017. okt. 17. 15:10
 28/30 anonim ***** válasza:
7%
Kizárt dolog. De ha az anyád lennék, és a hátam mögött előre megvetted volna a repjegyet Thaiföldre, még szájon is vágnálak, és a szomszéd faluig nem mehetnél el fél évig.
2017. okt. 29. 02:49
 29/30 A kérdező kommentje:
Imádom ezeket az embereket. Ja mégse.
2017. okt. 29. 14:14
 30/30 anonim ***** válasza:
16%

Hát én meg téged imádtalak. Ja, mégse.

Nem vagyok egy csapkodós típus. Ez egy hangyaizényit sok lenne. Picikét magától nagyon elszálló 18 éves.

2017. okt. 29. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!