Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sosem látott fiam örököl utánam?

Sosem látott fiam örököl utánam?

Figyelt kérdés
Soha nem láttam, Ö sem keresett.Akkor is örököl utánam?
2017. okt. 13. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Már bocs de miért is keresett volna??! Te vagy a "szülő" neked kellett volna keresned.
2017. okt. 13. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Ácsi már válaszolók!

A kérdező semmit, ismétlem SEMMIT nem írt a körülményekről, hogy kit miért nem keresett és már anyázzátok... Hahó, lehet nem is tudott a gyerekről, mint ahogy itt valaki írta...

Ha nem tudott róla és nem kereste, akkor lehet, hangsúlyozom lehet, hogy jogosan anyáznak itt egyesek, de sajnos igenis van olyan, hogy nem keresik egymást a gyerekkel.

Csak egy példa:

Férjem szülei elváltak.

Anyuka a gyereket apuka ellen nevelte, nem adta oda láthatásra, postán küldött ajándékokat nem vette át, stb stb. Apuka írt egy levelet a férjemnek csak hát mire megkapta már tiniként, szép kis anyai fejmosás után már nem érdekelte az apja.

Felnőtt fejjel, az unszolásomra felkereste az apját és, hát kiderült, hogy kedves anyósom kavarta meg a szart rendesen. Na akkor ki a tetű?

Szóval ismeretlenül és a tények tudta nélkül ne anyázzunk már egymásra.

2017. okt. 13. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Miért nem láttad sosem a fiad?

Elhagytad az anyját, mielött megszületett? És tovább nem érdekelt? Esetleg nem is tudtál róla?

2017. okt. 13. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Igen örököl.
2017. okt. 13. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Nem írt a Kérdező konkrét körülményeket, így nem akarom megítélni sem az apát sem a fiút, de megértem itt néhány válaszolók felbolydulását. Nem kétlem azt sem, hogy létezik olyan, amilyet a 12. válaszoló írt.

Az én szüleim is elváltak. Az "apám" lelkileg bántalmazta, megalázta az Anyámat. A házasságuk egy évig tartott, tehát még csecsemő koromban váltak külön. Akkor megmondta, hogy tesz róla, hogy egy k***a fillért se örököljek tőle. Egész életemben nem is kaptam sem tőle, sem a szüleitől semmit. Kamasz koromban azonban rengeteget cikiztek az osztálytársaim, mert ugye mégsem az átlagosnak tekintett családmodellben nevelkedtem, ráadásul azt híresztelte, hogy Anyám alkoholista, aki se mosni, se főzni, se gyereket nevelni nem tud, holott ő csalta egy másik nővel, aki szexuálisan többet nyújtott neki. Még ki is akart rúgatni az iskolából, amiért nem vagyok vele beszélő viszonyban. Amikor lediplomáztam, Anyám és az anyai nagyszüleim azt mondták, hogy hívjam meg a diplomaosztómra, de megmondtam, hogy engem a legkevésbé sem érdekel az az alak. Az ilyen nem apa, csak spermadonor. Hamurapi idején sem tekintették apának azt, aki nem nevelte fel a gyerekét. Nem a gyermek kéri, hogy legyen.

A Kérdezőnek ennyi idő múlva nem alakul ki kötődése a Fiával, sem a Fiának Vele, akkor sem, ha találkoznának. Azonban az valóban nem szép dolog, hogy egész életében nem törődött Vele és most az érdekli, hogy örököl-e utána.

2017. okt. 13. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!