Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 16 éves lányotokn...

Engednétek a 16 éves lányotoknak a tetkót?

Figyelt kérdés
A csuklójára akar egy kicsi szimbolumot aminek jelentese is van nem csak divatból.
2017. okt. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
43%
Nem. És ezen nem változtatna a 18. születésnapod sem.
2017. okt. 13. 10:02
 32/52 anonim ***** válasza:
89%
#30! Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt a kérdést Anyuka írta ki?
2017. okt. 13. 10:06
 33/52 anonim ***** válasza:
9%
Pedig nagyon úgy néz ki! 
2017. okt. 13. 10:21
 34/52 anonim ***** válasza:
83%

"jelentése is van, nem csak divatból"

Itt a kérdező már eleve próbálja a saját elvárásaira fordítani a válaszokat, tehát tuti ő a kislány.

2017. okt. 13. 10:34
 35/52 anonim ***** válasza:
85%

Nekem már 8 évesen megvolt a szimbolum, amit akartam. 16 évesen varrattam fel, hátra, max 7 centi, és bár nem bántam meg, de direkt könnyen eltakarhato helyen van.

A kérdésed alapján bizonyítottad, hogy nem vagy érett egy tetoválásra, így nem engedném, főleg nem csuklóra.

18/F

2017. okt. 13. 12:15
 36/52 anonim ***** válasza:
88%

16 évesen még nem tudod mit akarsz (most nem is tetkóra gondolok elsősorban, hanem az életben).

Ha később egy olyan helyre jelentkezel, ahol nem szeretik a tetoválásokat, akkor már az állásinterjún, ha kezet fogsz, kiszúrják. És sajnos igen, néhány embernél már itt elvághatod a fonalat... Egy kicsi, apró tetkó miatt. És az embert nem fogja érdekelni, miért varrattad fel vagy mit szimbolizál.

Nekem is van tetkóm, nem vagyok tetkó ellenes, de 20 évesen varrattam magamra úgy, hogy szabó centivel mértem ki a rövidnadrágot amiben dolgozom, hogy mettől meddig érhet a tetkó, hogy még takarásban legyen(!). Kórházban dolgozom. Nálunk is van, akinek válltól csuklóig varrva van a karja, de őt csak hosszú ujjú pólóban engedik dolgozni. Puff, nyáron nagyon kellemes volt neki.

2017. okt. 13. 12:38
 37/52 anonim ***** válasza:
82%

Még annyit, 15 éves koromtól 19-ig egy bizonyos mintát akartam magamra tetettni (saját rajz).

És milyen jó, hogy mégsem az lett!

2017. okt. 13. 12:39
 38/52 anonim ***** válasza:
85%
18 éves lány vagyok, 15éesen akartam a bal vállamra egy pillangót, mert megtetszett a francia kifejezése (papillon), de évekkel később meggondoltam magam, máson jól nézne ki, de rajtam nem. Van egy kedvenc idézetem, amit valóban nem ismernek sokan. Ha rosszul érzem magam, mindig mondom magamban és egyből jobban érzem magam. Ezt az idézetet 3-4éve hallottam először, 1éve akarom tetkónak, de ezzel várok vele még 3évet, és én magamnak akarom fizetni. Van egy másik tetkó a kedvenc együttesemtől a kedvenc számom-de ezzel a tetkóval még várok min. 5 évet. Mindenképp várj még 2 vag 3évet.
2017. okt. 13. 15:04
 39/52 anonim ***** válasza:
86%

"Az valakinek feltűnt,hogy a kérdező az anyuka és nem a lány?"

---> "aminek jelentese is van nem csak divatból." Ebből a részből egyből kiderül, hogy nem az anyuka írta ki a kérdést, hanem a lány. Szerinted egy anyuka majd idejön kiírni egy kérdést, hogy megengedje-e a lányának a tetoválást? Épeszű szülő ezt maga is el tudja dönteni.

Én nem engedném. Egyrészt azért, mert az esetek 99%-ában úgyis szánom-bánom lesz a vége pár év múlva, másrészt pedig azért, mert normális tetoválószalon nem vállal el kiskorút még szülői beleegyezéssel sem.

Nekem van egy ismerősöm, aki egy tetoválószalonban dolgozik. Ő mesélte, hogy eleinte ők elvállaltak 15 és 18 éves korú gyerekeket (csak szülői JELENLÉTTEL!), de most már csak 18 éven felülieknek csinálnak tetoválást. Miért? Mert a sok debil gyerek a még debilebb szüleikkel (már bocsánat...) eljöttek tetoválást csináltatni, majd pár év múlva majdnem az összes jött a szüleikkel hisztizni, hogy azonnal távolítsák el, mert ciki és már nem tetszik. Holott 100-szor a szájukba lett rágva, hogy jól gondolják meg, mert az ízlés fix, hogy változni fog.

Volt pár anyuka, aki még feljelentéssel is próbálkozott, természetesen sikertelenül. Na ekkor a tulaj úgy döntött, hogy ha anyuka/apuka/az egész család fejen áll, akkor sem csinálnak 18 éves kor alatt tetoválást senkinek.

16 évesen meg lehet, hogy te egy szimbólumra azt mondod, hogy milyen mély tartalmú jelentése van, 20 évesen meg rávágod, hogy micsoda gyerekes. Simán változhat ennyit a felfogásod. A "mély tartalmú szimbólumok" tetoválása pedig az esetek 99%-ában divatból történik. Pláne ha olyan helyen van, ahol mindenki könnyen észreveheti.

Jöhet nyugodtan a lepontozásod, meg az "én aztán soha nem unom meg ez örök érvényű" unalmas szöveg.

2017. okt. 13. 15:48
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Erről az egyik volt osztálytársam jutott eszembe.

A csaj 16 évesen a karjára tetováltatott egy delfint. Csak az idő múlásával eléggé meghízott, így a delfin ma kb bálnának néz ki. Nagyon szép...takargatja is rendesen.

2017. okt. 13. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!