Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek a 16 éves lányotokn...

Engednétek a 16 éves lányotoknak a tetkót?

Figyelt kérdés
A csuklójára akar egy kicsi szimbolumot aminek jelentese is van nem csak divatból.
2017. okt. 12. 19:36
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
81%
Jaj, nem. 16 évesen én is akartam tetjót, aminek "jelentése van", azóta is hálás vagyok anyának, hogy nem engedte.
2017. okt. 12. 20:08
 12/52 anonim ***** válasza:
92%
17 évesen vágott belém hogy tetkót akarok, de viccen kívül, 30 éves koromig gondolkodtam rajta hogy tényleg? nem bánom meg? akarom ezt? aztán 30 évesen megcsináltattam az elsőt, utána a többit, egyet sem bántam meg, de azok évekig kiagyalt tetkók voltak, már komoly felnőtt fejjel. A gyerekemnek is ezt tanácsolnám hogy ráér, jól gondolja meg mit és hová...
2017. okt. 12. 20:14
 13/52 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem minek kell feltenni a ilyen kérdéseket, mikor mindig lesz olyan aki igent és olyan aki nemet mond.
2017. okt. 12. 20:15
 14/52 anonim ***** válasza:
83%

Csuklóra nem, de oda én magam sem.

Én a lapockámra csináltattam 23 évesen :), ott csak akkor látszik, ha én akarom.

Hennázd fel inkább, az lekopik idővel.

2017. okt. 12. 20:22
 15/52 anonim ***** válasza:
68%

Képzelem, milyen végtelenül mély "jelentése" lehet annak a tetkónak. Kb. ilyen I LOVE JUSTIN BIEBER szintet tudok elképzelni.

Nyilván olyan iszonyatos mértékű, 16 éves élettapasztalat által kiérlelt mélyenszántó bölcsességet akar magára varratni, hogy attól Yoda mesternek és a Dalai Lámának is leesne az álla, Coelho meg négy új könyvet írna belőle.

Gondolom, valami ilyesmi velős gondolat lesz mögötte:

- Carpe diem (ez már annyira nagyon bölcs, hogy külföldiül is van)

- Jól csak a szívével lát az ember (Kisherceg, a világirodalom legnagyobb giccse)

- Hallgass a szívedre (véletlenül se az eszedre, mert abból kevés van)

- Én aztán ANNYIRA nagyon eredeti vagyok (ez ugye alap)

- Szeretem a jó dolgokat, nem szeretem a rossz dolgokat (random rossz vagy jó dolog)

- Random macskás valami, mert az olyan cukcseee, és ha cukcseee vagyok, akkor többen akarják majd megjáratni bennem a parasztkolbászt

- annyira csajszeeees vagyok, hogy az őrület, vegyétek már észre h vaginám van

- Iszonyúan mély érzés a lelkemből, mert én nagyokat tudok ám érezni, nem úgy mint a többi 7 milliárd ember a világon

- Nézzetek, tetováltattam magam, ettől annyira de annyira egyedi vagyok, hogy utánozom a többi buta majmot

2017. okt. 12. 20:23
 16/52 anonim ***** válasza:
87%
Az igen #15, ha nem gond, ezt megörzőm az utókornak.... 🤣
2017. okt. 12. 20:26
 17/52 anonim ***** válasza:
60%
Nem engedném. Ha olyan fontos az a szimbólum, hordja medálként a nyakában. Ha felnőtt lesz, szabadon dönthet, de próbálnám akkor is lebeszélni.
2017. okt. 12. 20:28
 18/52 anonim ***** válasza:
71%
Jaj Isten ments 😂 Ráérsz még. Ismerek egy lányt aki most kezdett a gimnáziumban ahova én is járok és fel van a csuklójára tetováltatva hogy ' Maybe ' Hát azok a méély gondolatok komolyan.. itt is kb ezt tudom elképzelni.
2017. okt. 12. 20:36
 19/52 anonim ***** válasza:
58%
Nem. A tetkó nem pisiseknek való.
2017. okt. 12. 20:51
 20/52 anonim ***** válasza:
24%
Sok tetkó ellenes! 😂 És ha valamelyik szerette aki meghalt emlékére szeretné akkor mi van? Sok gyönyörű tetovált nő van! Például Dk Zita is! 🙂 Nyugodtan meglehet Őt nézni! Gyönyörű nő! 😏👌
2017. okt. 12. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!