Engednétek a 16 éves lányotoknak a tetkót?
Csuklóra nem, de oda én magam sem.
Én a lapockámra csináltattam 23 évesen :), ott csak akkor látszik, ha én akarom.
Hennázd fel inkább, az lekopik idővel.
Képzelem, milyen végtelenül mély "jelentése" lehet annak a tetkónak. Kb. ilyen I LOVE JUSTIN BIEBER szintet tudok elképzelni.
Nyilván olyan iszonyatos mértékű, 16 éves élettapasztalat által kiérlelt mélyenszántó bölcsességet akar magára varratni, hogy attól Yoda mesternek és a Dalai Lámának is leesne az álla, Coelho meg négy új könyvet írna belőle.
Gondolom, valami ilyesmi velős gondolat lesz mögötte:
- Carpe diem (ez már annyira nagyon bölcs, hogy külföldiül is van)
- Jól csak a szívével lát az ember (Kisherceg, a világirodalom legnagyobb giccse)
- Hallgass a szívedre (véletlenül se az eszedre, mert abból kevés van)
- Én aztán ANNYIRA nagyon eredeti vagyok (ez ugye alap)
- Szeretem a jó dolgokat, nem szeretem a rossz dolgokat (random rossz vagy jó dolog)
- Random macskás valami, mert az olyan cukcseee, és ha cukcseee vagyok, akkor többen akarják majd megjáratni bennem a parasztkolbászt
- annyira csajszeeees vagyok, hogy az őrület, vegyétek már észre h vaginám van
- Iszonyúan mély érzés a lelkemből, mert én nagyokat tudok ám érezni, nem úgy mint a többi 7 milliárd ember a világon
- Nézzetek, tetováltattam magam, ettől annyira de annyira egyedi vagyok, hogy utánozom a többi buta majmot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!