Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan nyerhetném vissza...

Hogyan nyerhetném vissza szüleim bizalmát?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat eljártam bulizni, inni barátaimmal. És volt egy este ami nagyon rosszúl sikerült és kihívták rám a mentőt,de nem lett volna muszáj kihívni...(eszméletemet nem vesztettem el) semmire nem emlékszem az estéből...másnap korházban ébredtem mellettem anyukámmal, else tudom képzelni mit élt át szegény... undorodom magamtól ha erre gondolok mert ez nem én vagyok, sajnos már nemtudom visszacsinálni..de most 2 hónap után szeretnék újra elmenni este szórakozni a barátaimmal, persze nem szeretnék inni nem szeretnék részeg lenni, csak a barátaimmal lenni és ismerkedni másokkal, de nemtudom hogy érjem el hogy elengedjenek a szüleim... 17/L

2017. okt. 9. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

9-es, nem vaskalaposak, hisz írta a kérdező, hogy utóbbi időben sokat bulizott.

Ergo megbíztak benne, engedték, de hiába, mert idióta volt.

Kérdező: szokd a gondolatot, hogy az akaratgyenge, leitatható lány bizony te vagy.

Hiába szépítesz, simán tudtál annyit piálni, hogy majdnem detoxra menj, ergo neked semmi keresnivalód semmilyen buliban, mert újra le fognak itatni.

Engem is próbáltak poénból tizenévesen, de mindig volt az a határ, ami fölé nem mentem.

28 évesen hánytam életemben először, de mert szar sört ittunk - mindenki rosszul lett tőle, aki azt ivott.

Maximum vigyorgáson túl soha nem megyek.

2017. okt. 10. 10:34
 12/12 anonim válasza:

Szia!

Velem is történt hasonló tavaly, így azt hiszem tudok neked segíteni:)

Szilveszterkor sajnos velem is elszaladt a ló, egy mennyiség után már nem tudtam kontrollálni tetteimet, az lett a vége, hogy -20 fokba elájultam semmi közepén (éppen az első buszhoz igyekeztünk egy házibuliból). Akkor már csak egy barátom volt velem, aki szintén aznap ivott annyit, mint a kefekötő, szóval sokkal jobb állapotban nem volt, illetve nem tudott normálisan helyzetet kezelni. Először az a zseniális gondolata támadt, hogy a buszmegállóból másfél kilométeren kertészetül hazahúz, ennek csak annyi eredménye lett, hogy lerángatta rólam a kabátot és addig az egy óráig, amíg valahogy hazavánszorgott fedetlen derékkal feküdtem a hóban...

A szüleim jöttek elértem, akik hazavittek és lefektettek. Csodával határos módon életem legerősebb másnaposságán kívül semmi bajom nem lett :)

Nagyon sokat beszélgettünk erről, jelenleg ott tartunk, hogy indulás előtt (talán már csak megszokásból) lefixáljuk, hogy ésszel fogok inni :) Talán az is sokat segített, hogy én jó sokáig nem kívántam a piát, undorodtam tőle. 3-4 hónap biztosan eltelt, mire újra elmentem egy buliba. A másik szerencsém, hogy a barátaim vevők voltak lightosabb programokra is, mint moziba menni, utazgatni stb. Remélem tudtam segíteni:)

17/F

2017. okt. 10. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!