Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem azt, hogy ezekkel...

Miért érzem azt, hogy ezekkel célozni akar valamire anya? 15l

Figyelt kérdés

Itt vannak a példák:

Kb 3 éve emlegeti, hogy milyennek képzeli el a "jövőbeli párom" és a végén hozzá teszi, hogy ne nő legyen.

Akarok egy kicsit váltani a külső stílusomon a tomboy felé. Az öltözködésemet teljesen nem, de a hajam igen, amirol úgy néz ki sikerült meggyőzni. De előtte hangsúlyozta, hogy reméli, hogy rájövök arra, hogy az a haj rossz. Én visszakérdeztem, hogy mi van ha arra jövök rá, hogy jó. És erre annyit mondott, hogy nagyon reméli, hogy nem.

Meg ott van az, hogy ha valamelyik srácról beszélek, akiket amúgy nem rég ismerek,mert ugye most lettem középiskolás és egyébként is a barátaim csak, akkor folyton jön az a hangsúly, mintha olyanról beszélnék, akibe belezúgtam.

De mért beszélnék egyszerre 2-3 netán 4 emberről úgy, hogy szerelmes vagyok?

Szerintetek ezekkel utalni akar valamire? Ha igen szerintetek mire? 15l

2017. okt. 7. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Fel hogy nesllsz a divatleszbik vagy a divatbisexek soraba. Nyigtasd meg hogy s fiukat szereted. Vagy kezdj el neki aradozni valamelyik fiurol mintha tetszene, es akkor biztos megnyugszik majd.
2017. okt. 7. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
Hát ez f#sza lepontoz a kis leszbi csak mert valaki leírja az igazat. hiába titkolod majd rádnyit anyád ollózás közben.
2017. okt. 8. 04:26
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Vannak csinos, nőies rövid frizurák, de ez a tomboy... miért kell fiúnak kinézned mindenképpen?
2017. okt. 8. 08:03
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
És akkor mi van ha ilyen hajat akar? Nekem is volt mert kíváncsi voltam, hogy áll, mégis a a férfiakat szeretem.
2017. okt. 8. 08:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát, én 18 éves voltam, amikor a derékig érő szőkésbarna sörényemet levágattam kétcentis tüsire. Mindenki sokkot kapott tőle, kezdve a fodrásszal. Mondd anyukádnak, hogy a tomboy haj semmi ahhoz képest, hogy lehetnél kopasz és fültágítós csaj is akár.

Ami a leszbi kérdést illeti, sértődj meg látványosan, és tök egyértelműen mondd ki, hogy kikéred magadnak. Ettől megnyugszik.

Ő csak azért piszkál, hogy valami választ kapjon, és a beszólásaiddal pont hogy még jobban elbizonytalanítod.

(Ha meg mégis leszbi vagy, ráér 25 éves korodban ráébredni, amikor tartós kapcsolatban élsz valakivel)

2017. okt. 8. 08:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Vót má.
2017. okt. 8. 09:02
 17/19 anonim ***** válasza:
18%
Mert nem áll jól egy nőnek.. aztán csodálkoznak, ha nem találnak maguknak pasit.
2017. okt. 8. 09:22
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó, van, akiknek jól áll, másrészt meg lehet, hogy hihetetlen, de nem minden nőnek az az életcélja, hogy pasit szerezzen. :D

Amúgy kérdező, attól fél, hogy leszbikus vagy, ha elkezdi ezt a szöveget, akkor állítsd le, hogy nem vagy az.

2017. okt. 8. 13:19
 19/19 anonim ***** válasza:
29%
Oké, biztos van pár amúgy is szép nő, akinek jól áll, de egy 15 éves gyereknek... ne már.
2017. okt. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!