Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem azt, hogy ezekkel...

Miért érzem azt, hogy ezekkel célozni akar valamire anya? 15l

Figyelt kérdés

Itt vannak a példák:

Kb 3 éve emlegeti, hogy milyennek képzeli el a "jövőbeli párom" és a végén hozzá teszi, hogy ne nő legyen.

Akarok egy kicsit váltani a külső stílusomon a tomboy felé. Az öltözködésemet teljesen nem, de a hajam igen, amirol úgy néz ki sikerült meggyőzni. De előtte hangsúlyozta, hogy reméli, hogy rájövök arra, hogy az a haj rossz. Én visszakérdeztem, hogy mi van ha arra jövök rá, hogy jó. És erre annyit mondott, hogy nagyon reméli, hogy nem.

Meg ott van az, hogy ha valamelyik srácról beszélek, akiket amúgy nem rég ismerek,mert ugye most lettem középiskolás és egyébként is a barátaim csak, akkor folyton jön az a hangsúly, mintha olyanról beszélnék, akibe belezúgtam.

De mért beszélnék egyszerre 2-3 netán 4 emberről úgy, hogy szerelmes vagyok?

Szerintetek ezekkel utalni akar valamire? Ha igen szerintetek mire? 15l

2017. okt. 7. 17:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
lehet leszbikusnak hisz.
2017. okt. 7. 17:53
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk ezt én sem értem. Amikor mondja, hogy ne nő legyen, nyilván arról akar meggyőződni, hogy nem vagy leszbikus. Mostanában egyre több fiatal lány állítja magáról, anyukád talán a stílusod miatt utalgat, de ez mást nem takar szerintem.

Az meg, hogy a barátaidról mesélsz, és azt mondja, olyan mintha szerelmes lennél... Nekem nem esne jól, ha ezt hallanám, a barátaim zömmel fiúk, és nagyon szeretem őket, de egy ilyen után még rosszul is érezném magam. Mondd meg neki, hogy ha szerelmes leszel, bizonyára szólni fogsz neki, de azért, mert fiúkról mesélsz, még nem vagy az.

2017. okt. 7. 18:04
 3/19 anonim ***** válasza:
32%
Anyukád levágta, hogy leszbikus vagy jó eséllyel és teszi ez ellen a kommenteket.
2017. okt. 7. 18:07
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Én többször mondtam valamit anyának egy fiúról (akivel egyébként nemrég szakítottunk) és azt mondta hogy szerinte még érzek valamit iránta. Szóval ez nagyon idegesítő tud lenni.
2017. okt. 7. 18:25
 5/19 anonim ***** válasza:
15%
Nem értelek titeket. te leszbi vagy de nem mondod el neki ő meg nem meri megkerdezni. szép kis őszinte kapcsolat pffffff.
2017. okt. 7. 18:58
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is fél,hogy leszbikus vagy.
2017. okt. 7. 20:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
utolsó miből következtettél erre? nem hiszem h leszbi a kérdező.
2017. okt. 7. 20:13
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Egyszerűen aggódik, hogy leszbikus vagyok. Viszont ha az vagy és neki "levágós", akkor figyel rád gondolom...Ebben az esetben pedig nyugodtan ülj le vele megbeszélni. :)

Én 14 voltam, mikor elmondtam anyukámnak, hogy a lányok tetszenek, nem a fiúk (mai napig így van, bár a normák engem maguk alá gyűrtek). Anyámmal sose volt jó a viszonyom, de ezt meglepően jól fogadta. Szóval céloz, igen. Ha talált, akkor ne félj, beszéljétek meg...Ha meg nincs igaza, akkor is mondd el, hogy megnyugtasd.

2017. okt. 7. 20:13
 9/19 anonim válasza:
100%
Valószínüleg csak érdeklődik... Előző héten randira mentem, mondtam neki erre megkérdezte hogy fiú az illető? Pedig nyilvánvalóan heteró vagyok :D Ne vedd magadra :D
2017. okt. 7. 20:43
 10/19 anonim ***** válasza:
18%
Erre nem tudok mit mondani. De a lanyom ha ilyen hajjal allitana haza megkerdeznem , h miert? En sose vagatnek rovid-fius hajat csak ha leszbi lennek. De nem vagyok.
2017. okt. 7. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!