Mit csinál a rendőr, ha kihívják egy gyerekhez aki nem akar láthatásra menni?
Tehát van egy 10éves gyerek, akiért jön az apja, de a gyerek nem akar elmenni vele. Minden alkalommal az apa kezénél vagy lábánál fogva húzza ki a gyereket a házból, mert az lefekszik, kapaszkodik és sikítozik, hogy nem akar menni. Az anya csak jajjgat, mert a csávó üvöltve fenyegetőzik, hogy kihívja a rendőröket, és akkor elveszik az anya felügyeleti jogát, mert akadályozza a láthatást.
Én ezt már nagyon unom, másrészt meg sajnálom is a kisfiút. Szóval arra gondoltam, a következő alkalommal kihívom én a rendőröket, hogy tegyenek már pontot a dolog végére. Ha kijönnek, akkor mit csinálnának?
Mondjuk a történeted egyértelműen kamu, de tessék, itt a válasz : a rendőr betuszkolja a gyereket apuka kocsijaba.
Amúgy 1, emiatt nem veszik el a szulo felügyeleti jogát,
2, anya már rég bíróságra vitte volna az ügyet és apuka felügyelt lathatason tartaná a gyerekkel a kapcsolatot, 3, értem, hogy nem tudod megemeszteni, hogy a törvény az apuka mellett áll, nem a képzeletbeli gyerek oldalán -az apa joga a lathatas, a jogerős bírósági ítéletben megállapítottak szerint- de tökéletesen feleslegesen tetted fel újra a kérdést. Bár el kell ismernem, most legalább konkrét példát írtál
Heteske, pár napja volt egy kérdés, egyértelműen ugyanaz a kerdezo, de mindegy.
Mellesleg ilyen helyzetben nem feljelentést kell tennie az anyának, hanem a latha5as ujraszabalyozasat kérnie a bíróságon. Ha a rokon is látta, a vadidegeneknek szomszéd is, meg lesz már az első tárgyalás után az eredménye. Olyan birkatermeszetu anya nem létezik, aki elnezi, hígy a gyerekét úgy rangatjak ki a házból, ez mese habbal
"A csávóját is az apja meg a bátyja dobták ki, mikor elegük lett belőle."
Mármint a nő apjának és bátyjának lett elege belőle?
És úgy gondolták, hogy nekik kell eldönteniük, hogy a nő kivel éljen együtt, kivel ne?
Hmmmm, egyedül a tízéves gyereket sajnálom a történetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!