Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyünk rá egy hiperakt...

Várhegyibence kérdése:

Hogyan vegyünk rá egy hiperaktív gyereket hogy nyugodjon le?

Figyelt kérdés

2017. okt. 6. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Adjál a kezébe egy tabletet.

Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Tényleg nem ártana elvinni egy vizsgálatra, hogy kiderüljön, hiperaktív-e.

2017. okt. 6. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Persze vigyétek szakemberhez szerencsétlent, ha nincs kedvetek foglalkozni vele ez a legegyszerűbb orvosi esetnek nyilvánítani a.gyereket. legalább a gyógyszeriparnak is van mibőlegélnie meg a pszichiátereknek is. Sok mozgás ami segót a gyereken, hogy nap végére elfáradjon. Valamint a biztonság és a szeretet. Amelyik gyerek ezt megkapja megnyugszik. Ha nem megy akkor menjen a szülő szakemberhez mert vele van a baj.
2017. okt. 6. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

12.

Az én fiam nem hiperaktív csak figyelemzavaros, gyógyszert nem, vitamint kap és fejlesztést, mert én nem értek hozzá, pusztán a sport nem elég.Ha valaki nem foglalkozik a problémával és így áll hozzá, ne csodálkozzon, ha szerencsétlen gyerekének az egész életét elrontja, mert az az iskolában nem fog tudni teljesíteni. Ki fogják közösíteni, ő lesz a furcsa gyerek stb.Ez már egy jól kezelhető dolog, szerencsére nem pár évtizeddel ezelőtt vagyunk, ahol simán lebutázták a gyereket, mikor megfelelő fejlesztéssel egyébként egy jól teljesítő diák lett volna.

2017. okt. 6. 20:06
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Rengeteg szellemi foglalkozás már fél-1 éves kortól! Inger gazdag környezet. Egyébként mindenkinek ez kellene! Ha ti nem tudjátok ezt megadni, akkor szakember foglalkozzon vele!
2017. okt. 6. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Nekem gimiben volt hiperaktív évfolyamtársam, neki az segített - a mozgáson túl - hogy nem evett semmit, amiben sok cukor volt. Lehet, hogy érdemes az étrendnek is utána nézni sok zöldség, kevés gyümölcs, nincs édesség.
2017. okt. 6. 20:57
 16/19 anonim ***** válasza:
15%

Felnőttként voltam Add és adhd fejlesztésen. Diszk.hu szervezte. Onnan is lehet indulni.

De valaki az elején írta válasznak, hogy csak mozgásigényes a gyerek vagy valóban orvosilag hiper, ezt kell tudni.

2017. okt. 7. 08:51
 17/19 anonim válasza:
25%
Hiperaktív, vagy csak nem tudtad megnevelni?
2017. okt. 7. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én gyermekkoromban egyetlen hiperaktív gyermeket sem láttam. Ez valami új divat. Nagy valószínűséggel az életmód, a táplálkozás (elsősorban kóla, energiaitalok - ld. #15) és a szülők tehetetlensége okozza. Az iskolában (ahol van összehasonlítási alapom, és szoktam is figyelni), a "hiperaktív" gyerekek 95%-ánál ez van.
2017. okt. 8. 08:30
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Talán foglalkozni kellene vele!
2017. okt. 8. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!