Hogy szabaduljak el itthonról, ha anyám zsarol?
Betöltöttem a 18-at. Nagyon rossz a viszonyom a szüleimmel, mindig túlságosan irányítani akartak, túlféltettek, stb, szóval úgy döntöttem, elköltözök.
Édesanyám viszont közölte velem, hogy ha megteszem, akkor lejárat.
Vannak ciki fotói például, és nem olyan ciki hogy nem mosolygok rajta szépen.... hanem volt egy kényszerbetegség-szerű elég undorító mániám pár éve, már sikerült leszoknom róla, de tényleg borzasztóan szégyellem azóta is... csak anyám tud erről a dologról rajtam kívül, és jó lenne, ha így is maradna, de ő most zsarol, hogy ha elköltözök, akkor felrakja a netre a fotókat, amiket erről készített... Meg még mellé megoszt pár kínos fotót, sztorit, elhint dolgokat a barátaim közt, stb.
Szóval most az a választék, hogy vagy tűröm tovább, hogy anyu irányítsa az életemet (örökre??) vagy pedig elveszítem az összes haverom, barátom, és rokonaim szimpátiáját...
Mi a megoldás?

Erre nem gondoltam ne haragudj. De ez annyira abszurd, hogy szerintem senki nem hinné el, hogy ezt csináltad.
Elég furcsa az tény de annyira továbbra sem érzem gáznak, hogy ettől el kéne bújdosnod. Max megkérdezném miért csináltad. De.továbbra is fenntartom, hogy röhögnék. Aztán ha.abbahagytam menne tovább az élet. Csak te éled meg ilyen drámaian. Ne sértődj meg segítőszándékkal írok. Egyébként azt is momdhatod, hogy be voltál szívva mikor összegyűjtötted vagy berúgtál. És akkor mátis viccet csonáltál az egészből. Tényleg bármilyen rossz ez neked minél súlyosabbnak éled meg a dolgot és adod elő annál jobban fogják mások is annak látni. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!