Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szabaduljak el itthonról,...

Hogy szabaduljak el itthonról, ha anyám zsarol?

Figyelt kérdés

Betöltöttem a 18-at. Nagyon rossz a viszonyom a szüleimmel, mindig túlságosan irányítani akartak, túlféltettek, stb, szóval úgy döntöttem, elköltözök.

Édesanyám viszont közölte velem, hogy ha megteszem, akkor lejárat.

Vannak ciki fotói például, és nem olyan ciki hogy nem mosolygok rajta szépen.... hanem volt egy kényszerbetegség-szerű elég undorító mániám pár éve, már sikerült leszoknom róla, de tényleg borzasztóan szégyellem azóta is... csak anyám tud erről a dologról rajtam kívül, és jó lenne, ha így is maradna, de ő most zsarol, hogy ha elköltözök, akkor felrakja a netre a fotókat, amiket erről készített... Meg még mellé megoszt pár kínos fotót, sztorit, elhint dolgokat a barátaim közt, stb.

Szóval most az a választék, hogy vagy tűröm tovább, hogy anyu irányítsa az életemet (örökre??) vagy pedig elveszítem az összes haverom, barátom, és rokonaim szimpátiáját...

Mi a megoldás?

2017. okt. 3. 22:50
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Azt mondja, a rendőrségen kiröhögnek, mert pl az arcom nincs a fotókon... A laptopot meg nem hagyja itthon, igazság szerint tönkretenni se tudnám, esetleg úgy, hogy egyből észreveszi, akkor meg szerintem bedühödne annyira, hogy megverjen :/
2017. okt. 4. 00:20
 12/42 anonim ***** válasza:
91%
Akkor meg bki lehet a foton az ismeroseid is honnan tudnak , h tenyleg Te vagy az?
2017. okt. 4. 00:26
 13/42 anonim ***** válasza:
82%

"A laptopot meg nem hagyja itthon"

Nem kell otthon hagynia. Amikor eleve otthon van a laptop, akkor legyél készenlétben, és amikor kimegy a vécére, akkor töröld le a képeket.

2017. okt. 4. 06:46
 14/42 anonim ***** válasza:
76%
Saját magát járatná le, ha téged lejárat.
2017. okt. 4. 07:08
 15/42 anonim ***** válasza:
89%
Költözz el és sz@rd le amit mond.. Ha így megy tovább 30 éves korodra is otthon fogsz lakni, a képek miatt??
2017. okt. 4. 07:18
 16/42 anonim ***** válasza:
43%

Idióta válaszok jöttek.

Egy kényszerbetegség tüneteit, hogyan lehet lefotozni? Maximum videót lehet róla készíteni, azt is nehezen.

Nem tudom elképzelni, hogy milyen fotók, szerintem nem lehet annyira ciki, mint ahogyan gondolod, költözz nyugodtan, a zsarolást nem hagynám.

2017. okt. 4. 07:32
 17/42 anonim válasza:
95%
Én azt mondanám neki, hogy ha ezt megteszi, megszakítok vele minden kapcsolatot.
2017. okt. 4. 07:34
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam mint te. Leszámítva, hogy az én időmben még nem volt közösségi oldal. Engem azzal zsarolt, hogy felhívja a barátaimat meg odatelefonál a munkahelyemre és elmondja milyen vagyok meg kirugat. Nem volt mit elmondania csak úgy éreztem elsűlyednék a szégyentől ha megtenné. Ezért 2 évig szívtam még otthon. Dolgozni sem engedett, hogy függjek tőle és megmondhassa hova mehetek meg hova nem mivel nem volt pénzem. A diákmunkáról kirugatott. Borzalmasan kellemetlen volt. Saját tapasztslatból mondom, hogy ne hagyd ezt az egészet mert tudom milyen ciki de ha otthon maradsz is folyton zsarolni fog ha nem tetszik neki valami. Én végül a barátomhoz költöztem aki tudta mi a szitu. Egy darabig odatelefonálgatott és a szüleit fárasztotta. De mellém álltak mert szerettek. Sikerült munkát is vállalnom és még féltem egy darabig de aztán elmúlt. Azzal is fenyegetett, hogy kidobja az összes otthoni cuccom. Megmondtam neki ha megteszi soha többet nem fog látni. Ezt már nem merte megtenni és az új állásomból kirugatni sem. Többször jár csak a szájuk mint amikor cselekszenek. Hozzáteszem én pánikbeteg lettem az anyám miatt és generikus szorongásom van. Inkább költözz el mint hogy idejuss. A helyedben megmondanám neki, hogy milyen anya az aki a lányának a rossz hírét kelti? Az nem anya. És én is megfenyegetném, hogy a büdös életbe nem fog mégegyszer látni ha ezt megcsinálja. Meg felvilágosítanám, hogy ezzel saját magát járatja le. De nyugodtan csinálhatsz róla pßr meztelen fotót mikor zuhanyzik és megmonhstod, hogy te meg azt töltöd fel a képei mellé. Persze ne csináld meg csak fenyegesd meg vele, hogy érezze veled nem tehet meg bármit. Meg ha ennyire zavar azt a laptopot is a földhöz csaphatod max megver. És akkor mi van. Aztán eljössz és vége. De hidd el addig csinálja csak amíg látja, hogy téged érdekel és félsz és tud hatni rád. Mai gejjel leszarnám az egészet. Azt mondanám sok sikert hozzá, csináld ha olyan szánalmas vagy, hogy nincs jobb dolgod. Akik szeretnek igazán azokat nem fogod elveszíteni hidd el. Akik nem szokat meg ne sajnáld. Tudom nehéz de ha otthon maradsz sosem lesz vége és csak rosszabb lesz minden. Ezzel együtt ha megcsinálja nyugodtan jelentsd fel. Besétáldz a rendőrkapitányságra és elmondod mi van. Nem kell hozzá ügyvéd. Hátha elgondolkozik mikor megkapja a kihallgatási értesítőt.
2017. okt. 4. 08:00
 19/42 anonim ***** válasza:
84%
Vagy csinálj te is róla pár lejárató képet és zsarold vissza. Ha ő közzéteszi, akkor te is
2017. okt. 4. 08:11
 20/42 anonim ***** válasza:
95%

Jéézusom, ilyen bunkó anya is van? Mélypont! Nem anya az ilyen. Mindig tiszteletben tartom a gyerekem titkait.

Sajnos nem tudnék okos tanácsot adni de az előtem szólóknak jó ötletei vannak.

2017. okt. 4. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!