Hogy szabaduljak el itthonról, ha anyám zsarol?
Betöltöttem a 18-at. Nagyon rossz a viszonyom a szüleimmel, mindig túlságosan irányítani akartak, túlféltettek, stb, szóval úgy döntöttem, elköltözök.
Édesanyám viszont közölte velem, hogy ha megteszem, akkor lejárat.
Vannak ciki fotói például, és nem olyan ciki hogy nem mosolygok rajta szépen.... hanem volt egy kényszerbetegség-szerű elég undorító mániám pár éve, már sikerült leszoknom róla, de tényleg borzasztóan szégyellem azóta is... csak anyám tud erről a dologról rajtam kívül, és jó lenne, ha így is maradna, de ő most zsarol, hogy ha elköltözök, akkor felrakja a netre a fotókat, amiket erről készített... Meg még mellé megoszt pár kínos fotót, sztorit, elhint dolgokat a barátaim közt, stb.
Szóval most az a választék, hogy vagy tűröm tovább, hogy anyu irányítsa az életemet (örökre??) vagy pedig elveszítem az összes haverom, barátom, és rokonaim szimpátiáját...
Mi a megoldás?
Vannak olyan programok, amikkel meglehet változtatni a jelszavat, bejelentkezésit stb, pofon egyszerűen vagy a jelszót megtalálni, bár az asszem nehezebb, windowsban tuti, ha van számítógéphez értő ismerősöd, akkor egyszer megkéred, hogy ugorjon el hozzátok míg nincs anyád otthon és változtassa meg a jelszót vagy fejtse meg azzal a bizonyos programmal.
És akkor megtudod keresni ezeket a képeket.
Köszönöm a válaszokat!
A facebookon nem tudom beállítani, hogy milyen fotókat tölthet fel más felhasználó.. nem kell bejelölnie rajta, úgyis ismerőse kb az összes ismerősöm.
Egy fajta gyűjtögetési kényszerem volt, szemetet gyűjtöttem a szekrényemben, romlandókat is. (Ennél bonyolultabb a dolog és vannak még durva részletek, de nagyjából ez történt) a "gyűjteményről" vannak fotói, felismerhető a szobám belőle..
A zsarolást hogy lehet egyébként bizonyítani? Ha bemennék a rendőrségre hogy fenyeget, akkor csak kérnének bizonyítékot, nem? Négyszemközt mondta élőben..
Màsok nem tudják, hogy ilyen..
"Ezt a szemétgyűjtést csak te érzed olyan gáznak."
Persze, sokan gyűjtenek tejfölös poharakat, meg nejlonzacskókat... itt olyanokról van szó, mint használt betétek/tamponok, döglött rovarok, és hasonlók.... ez annyira azért nem vicces szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!