Tóth Benő kérdése:
Lehet ilyen anyát szeretni?
Figyelt kérdés
Anyámat szerettem mint minden rendes gyerek. De amióta párkapcsolatban lelki terrorban tart. Állandóan piszkál. Nem szeretnê hogy a párommal együtt legyek.Mindennek elmondja, sértegeti. Ezért nem jön hozzánk. Én szivesen elköltöznék hozzájuk, de én addig itthon maradnék mig apám felgyógyul. Meg ugye közmunkás vagyok, nem allunk jól anyagilag. L2017. okt. 1. 20:49
2/10 A kérdező kommentje:
Azt kell hogy irjam hogy minden. Ha ezt csinálja az a rosz, ha azt akkor az a rosz. Van hogy a nadragját szolja meg, vagy a cipojet. Családját is szidja.
2017. okt. 1. 20:57
3/10 anonim válasza:
Szerinted mi ennek az oka? Ez ez elötti párjaidról is így beszélt? Hogy viszonyúl a barátodhoz,ha élőben van ott? Mindig ilyen volt?
4/10 A kérdező kommentje:
Barátom már nem is jàr hozzánk. Előző barátom komolytalan volt, elhagyott engem, kihasznált és anyuék nem ismerték. Mondhat ahogy elkezdtünk járni utána 2 hónapra kezdte el kostolgatni a baratomat
2017. okt. 1. 21:24
5/10 anonim válasza:
Nem kellene így viselkedjen,ez nem felnőtthöz illő. Ne nagyon foglalkozz vele,tűrd el amíg szükségess,majd ga teheted költözz el. Persze ettől szeresd,hisz az édesanyád,még ha vannak hibái...
6/10 A kérdező kommentje:
Csak már lelki terrornak érzem. Probalok megfelelni itthon. Mikor a párommal vagyok tök jól elvagyunk.
2017. okt. 1. 21:38
7/10 anonim válasza:
Szeresd hisz az anyad es mutasd meg neki hogy neked a baratod fontos es hogy ez a helyzet eltiltani ugysem tilthat??!!
@
8/10 anonim válasza:
Ez nagyon nem lelkiterror. Amúgy miért Tóth Benő a neved ha lány vagy?
9/10 A kérdező kommentje:
Alexa vagyok ahogy a felhasználo nevet irtam akkor foglalt volt, probaltam massal utana pedig mondom legyen az unokaöcsém beceneve az jo volt.
2017. okt. 1. 21:52
10/10 anonim válasza:
En is utalom a szuleimet. Ugyanezt csinaljak.
Koltozz el te is. Pesten sok a munka,tarsberletben meg megoszlik a lakber es rezsi.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!