Hogy vágjam át anyát, hogy ne tudja meg, hogy keratinos hajkiegyenesítésre megyek? 18/l
Figyelt kérdés
Most végre lenne is rá pénzem. Csak az a baj, hogy biztos feltűnik neki. Főleg, ha kiderülne, hogy mennyibe került.
Nagyon vastag, erős, szétálló a hajam, ezt pont nekem találták ki. Göndör is kicsit, de nem szépen, hanem mintha nem fésülködött volna valaki. Vasalni sem szeretném.
Mindenért beszól, festetni sem engedte, smink se szabad stb.
Valahogy úgy kellene megoldani, hogy suli után elmegyek, de ne jöjjön rá.
2017. szept. 1. 16:14
1/28 anonim válasza:
Késő, már felhívtam és figyelmeztettem.
2/28 anonim válasza:
Hú, első válaszoló, ennyire nem lehetsz szemét... :( :D
3/28 anonim válasza:
Egy ilyen kezelés 5-6 óráig tart azt mondta a fodrászom. Mit mondasz neki, hol vagy addig?
5/28 anonim válasza:
Papíron már felnőtt vagy szóval nem nagyon szólhat bele ebbe. Ráadásul ez nem olyan hatalmas dolog szerintem egyszerűen csináld meg úgy hogy előtte nem szólsz róla. Írtad hogy úgyis észreveszi szóval hiába gondolkodsz azon hogyan vágd át.
6/28 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy rád néz, és látja, hogy kiegyenesedett a hajad? Itt nem eltitkolásra lenne szükség, hanem konszenzusra vagy vállalt konfliktusra. Mondd el neki, milyen "gaztettre" készülsz és miért, csináltasd meg a hajad, és idővel majd megbékél vele anyukád is.
7/28 anonim válasza:
Nehogy növessz egy kis gerincet, inkább hazudozz, igazad van!
Remek mentalitás.
8/28 anonim válasza:
Énis akartam...de mielott biztos akarmád kozlom h ha majd megmosod nem lesz egyenes a hajad...csak akkor ha beszáritod ;)
9/28 anonim válasza:
Unokatesóm csináltatott, egyrészt alig látszódott, másrészt tönkre vágta a haját, pedig drágán csináltatta...
Én is szerettem volna, de nagyon sok negatív véleményt lehet olvasni.
10/28 anonim válasza:
Az én hajam is ugyanilyen, de elég hogyha balzsamot teszek a végére, aztán hajmosás után körkefével kiszárítom. Teljesen felesleges ez a keratinos cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!