Hogy vágjam át anyát, hogy ne tudja meg, hogy keratinos hajkiegyenesítésre megyek? 18/l
Most végre lenne is rá pénzem. Csak az a baj, hogy biztos feltűnik neki. Főleg, ha kiderülne, hogy mennyibe került.
Nagyon vastag, erős, szétálló a hajam, ezt pont nekem találták ki. Göndör is kicsit, de nem szépen, hanem mintha nem fésülködött volna valaki. Vasalni sem szeretném.
Mindenért beszól, festetni sem engedte, smink se szabad stb.
Valahogy úgy kellene megoldani, hogy suli után elmegyek, de ne jöjjön rá.
Oké, hogy balhézós anyud van, de a hazudozás akkor is értelmetlen.
Egyrészt, baromi sokáig tart, mit mondasz, hol vagy addig? Másrészt, rendben, tegyük fel, megcsinálod a tudta nélkül. Szerinted nem fog neki feltűnni, ha hazaállítasz egyenes hajjal? Szerinted nem lesz pont ugyanakkora balhé belőle - vagy éppen még nagyobb, mert még hazudtál is?
Nem tudom milyen hosszú hajad van, nekem hátközépig ér és így kb 3 óra volt a kiegyenesítés. Utána pedig, miután kijössz a fodrásztól láthatóan lapos és egyenes lesz a hajad, kicsit zsíros hatású a keratintól. Én ha péntek délután mentem, csak vasárnap este moshattam hajat és a fodrászom azt mondta, hogy addig nem is nagyon érheti víz. Szóval szerintem ezt nem tudod behazudni.
Nem tudom anyukád miért nem engedi 16 évesen, ebben semmi rossz nincs, ráadásul gondolom te fizetnéd. Nekem az elején 20 ezer körül volt, de legutóbb csak 11 ezer volt. Ja és érezhető lesz a hajadon a keratin szaga.
Mi lenne ha valamelyik vakációba csináltatnád? Napközben gondolom a szüleid dolgoznak, te addig elmész fodrászhoz és mire hazaérnek te is otthon leszel.
Szerintem ha meg akarod csináltatni csináltasd. Megvan rá a pénzed, vágysz rá. Akkor miért ne? Ha rosszul sül el akkor többet nem csinálod, ennyi.
Plusz gondolom anyud nem fogja meg a hajgöndörítőt és visszacsinálja eredeti állapotára a hajad. Balhéra számíts, de egy idő után le fog nyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!