Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vágjam át anyát, hogy ne...

Hogy vágjam át anyát, hogy ne tudja meg, hogy keratinos hajkiegyenesítésre megyek? 18/l

Figyelt kérdés

Most végre lenne is rá pénzem. Csak az a baj, hogy biztos feltűnik neki. Főleg, ha kiderülne, hogy mennyibe került.

Nagyon vastag, erős, szétálló a hajam, ezt pont nekem találták ki. Göndör is kicsit, de nem szépen, hanem mintha nem fésülködött volna valaki. Vasalni sem szeretném.

Mindenért beszól, festetni sem engedte, smink se szabad stb.

Valahogy úgy kellene megoldani, hogy suli után elmegyek, de ne jöjjön rá.

2017. szept. 1. 16:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Elég vicces elképzelni, hogy egy anyuka a 18 éves lányával veszekszik amiért kiegyenesítette a haját :D
2017. szept. 1. 16:46
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gerinctelen, de nem ismeritek a szüleimet. Olyanért, hogy kilakkozom a körmömet is képesek napokig ordibálni, ki is dobja a lakkjaimat. Meg egy k.rv@ vagy, r.b@nc áll ki az útszélére, ennyi fösték még rajtam sem volt soha életemben...

A hajvasalást is utálja, de nem csinálom gyakran, meg az enyémet nem teszi tönkre. Tényleg nagyon vastag, erős, sok hajam van, rengeteg babahajjal. Egyszer úgy fogtam össze a hajamat, hogy elől a 7-8 centis babahaj kimaradt, erre rám uszította apámat, hogy ez elégette a haját, azért olyan neki...

Úgyhogy de, balhé lesz...

Lehet nem jön be, de kipróbálnám.

2017. szept. 1. 17:09
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
A hajegyenesítésre költés helyett lépj le és menj albérletbe. Ez nem normális!
2017. szept. 1. 17:17
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
Körömlakkért ugatás? A lányom oviba ment kilakkozva...
2017. szept. 1. 18:00
 15/28 anonim ***** válasza:
2017. szept. 1. 18:10
 16/28 anonim ***** válasza:
98%

- Hol voltál egész délután?

- Á, csak felugrottam a haveromhoz, Ahmedhoz, és elszívtunk pár jointot, adtam neki kölcsön pénzt, mert holnap vonul be a börtönbe és ott drága a cigi, aztán elmentem a nőgyógyászhoz és kiderült, hogy terhes vagyok, de nem tudom, hogy az Ahmedtól vagy a Musztafától, ezért bánatomban berúgtam, mint az állat.

- ???

- Nyugi, anya, csak fodrásznál voltam.

2017. szept. 1. 18:58
 17/28 anonim ***** válasza:
22%
7-es vagyok, hiába pontozgatsz, akkor is szánalmas vagy.
2017. szept. 1. 19:02
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem én pontozgatok, nem értem miért egyből a kérdezőt gyanúsítják meg, mikor a tobbi 100.000 felhasználó ugyanúgy értékelheti válaszokat.
2017. szept. 1. 19:10
 19/28 anonim ***** válasza:
71%

Magyarázd el neki, hogy már nem vagy kislány és saját pénzedből fizetnéd! Még mindig "egészségesebb", mint minden reggel vasalni a hajad a 180 fokos hajvasalóval.

Ha nem érti meg, akkor szerintem hagyd, mert úgy csak a dráma lesz otthon, ha beállítasz egyenes hajjal.

2017. szept. 1. 19:13
 20/28 anonim ***** válasza:
82%

Érdekes anyád lehet... ha a körömlakkért is balhét csinál. Ezt nem is értem.

Nézd, átvágni nyilván nem fogod tudni. Ha van rá saját pénzed, akkor elmész, megcsináltatod és kész. Majd kidühöngi magát és lenyugszik, ne foglalkozz vele.

A költözés lehetőségén kezdj el gondolkozni mielőbb.

2017. szept. 1. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!