Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

7 éves lányom most kezdte az első osztályt.

Már a 2. héten egyedül ment-jött, időbe mindig hazaért.

Az utca elején lakik az osztálytársa, akinek a mamája kitalálta járjanak együtt. Már akkor nem nagyon tetszett az ötlet de belementem. Mai napon nem ért időben haza a lányom, mivel az osztálytársának a mamája ( aki ráadásul keményen iszik) megengedte, hogy nyugodtan játszanak. Az apja ment el érte, ha nem ment volna el érte tán még mindig ott lenne...

Most mi tévő legyek? Minden reggel remegve várják a lányom a kapujukba, mivel az a kislány egyedül fél menni, az enyém meg nem. A mamája erőlteti ezt az egészet, de úgy gondolom ehhez nem volt joga...

2017. szept. 28. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, elírtam, 2000 fős falvak, nem városok.
2017. szept. 28. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

A mai világban elküldesz egyedül egy 7 éves gyereket???????????????Ez felelőtlensėg.

A körítés sztori nem is érdekes.

2017. szept. 28. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Menj el érte, ilyen egyszerű. Ha olyan közel van nem halsz bele.
2017. szept. 28. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:
39%
Engem kb harmadik osztalyig minden reggel hordott be anyum suliba... te vagy a felelotlen
2017. szept. 28. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez egyszeri eset, nem kell fennakadni. Szepen el kell neki mondani, hogy suli utan haza kell menni. Tanitsd meg vele a telszamodat. Akkor mi van, ha valakinel akar jatszani? Hisz meg csak 7 eves. A reszeg mamat lecsesztem volna, hogy miert nem hivott telefonon, hiszen halalra izgultuk magunkat, mivel neki idore haza kell ernie.
2017. szept. 28. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:

En is egyedul jartam suliba. Abbol a szempontbol konnyu volt, hogy az ovi mellett van rogton, es a felnottek is figyeltek rank. Akkoriban ha valahol elteritett egy szelid cica, random falusi neni zavart is haza, hogy "Varga Fanni, futas haza, a mama mar biztosan aggodik! "

Az egesz faluban nem volt husz auto.

Most van tobb szaz, sok az uj lako, az en lanyom meg pont olyan elvarazsolt, mint en voltam. Egy osztalytarsat a hazuk elott sodorta el egy auto.

Meg nem erzik az ido mulasat ebben a korban.

Ennyi.

2017. szept. 29. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!