Mit lehetne tenni ebben a helyzetben?
Az apukámmal, nevelőanyámmal, és s féltestvéremmel élek. Tavaly december elején, nagyon összevesztem az anyámmal. Az édesanyám meghalt, egészen kicsi korom óta ő nevel. Egyik este kimentem a nappaliba, és néztem a tévét, és anya megkérdezte hogy miért nem tanulok. Én aznapra mindennel kész voltam, és amikor ezt megmondtam neki, elkezdett üvöltözni, hogy nincsenek más óráim, miért nem tanulom a többit. (négyes átlagom van). Elmondott mindenféle ingyenélő qrvának, hogy egy sz&r vagyok, köpjek fel és álljak alá. Nagyon durvákat mondott, a kutyának nem mondanék ilyeneket. Ezelőtt is voltak konfliktusaink, de úgy gondoltam hogy ezt már nem fogom zsebre tenni. Megmondtam, hogy el szeretnék költözni a nagymamámhoz, és hogy utálom azt hogy ő az anyám. Ezen természetesen megsértődött. Nekem miért nem szabad megsértődnöm? Kiveszem rendesen a részemet a házimunkából, mosok, teregetek, rendet rakok...
Megtiltotta, hogy elmenjek a nagymamámhoz, és hetekig nem szóltunk egymáshoz. Apám már rágta a fülemet, hogy kérjek tőle bocsánatot, de én nem akartam, mert már elegem volt abból a nőből. Mivel nem akartam tönkretenni a többiek karácsonyát, bocsánatot kértem, ami nem volt őszinte. Ősszel megyek gimibe, de nem engedték, hogy koleszos legyek. Alig várom már azt a napot amikor elköltözhetek. 2 havonta összeveszünk, bocsánatot kérünk, de utáljuk egymást. Egyikünk se mondja ki, más mintacsaládnak lát minket.
A leírtad alapján nem derül ki, hány éves vagy, de ha igazat írtál, megérdemelnél egy rendes pasit és élj vele.
És kezdj bele a saját életedbe.
Persze nem künnnyű semmi ami gyökeres változás, de ezeken mindenki átesik egyszer, mert muszáj.
Kibirnád a változást, vagy még nem tartasz ott?
Mert akkor addig nyelned kell a békákat.
Semmiképpen ne ugorj bele egy bizonytalan másik kapcsolatba!
Hallgasd meg ezt a zenét:
Pál Utcai fiúk: Angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!