Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketek hamisítaná az aláírásotokat?

Figyelt kérdés

Igazából most a szüleim nincsenek jó kedvükben, viszont holnapra kéne aláírva az a valami, ezért csak 1 napra lenne hamisítva.

Szimplán kíváncsi vagyok, hogy mit kapnék érte.

2017. szept. 26. 20:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az a legjobb, hogy semelyik tanár sem szeret, pedig okot nem adtam rá. Így mindig szeretnek kicseszni velem.
2017. szept. 26. 21:23
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Viszont ha belegondolsz a tanárok helyzetébe, azt fogod látni, hogy szar fizetésért kihajtják a belüket (merthogy óráról órára szinten kell a tudásukat tartani, iszonyatos mennyiségű adminisztratív munkát végeznek, stb.). Teljesen bele vannak már fásulva a munkájukba, utálják, mint a szart, ráadásul mindenféle idióta szülővel is beszélniük kell. És még a diákok is rátesznek erre egy lapáttal, mert bennük még valamennyire van jókedv. És ez a lerombolt lelki világú tanárokat nagyon irritálja.

Persze ez nem nyugtat meg téged.

2017. szept. 26. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
18%

Többé nem bíznék meg a gyerekben.

A hamisítás sokkal rosszabb, mint egy rossz jegy.

Szégyellném, hogy ilyen gyereket neveltem, hogy ilyen gyerekem van, akinek ez megfordul a fejében.

2017. szept. 26. 21:49
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Hééjj! "1 napra lenne hamisítva"? Tán elpárolog a tinta? Nem sokkal nagyobb szidást kapsz, ha meglátják a hamisított aláírást?! Mondd meg nekik, és tedd hozzá előre, hogy tartasz tőle, hogy a mai ideges hangulatukban nagyon mérgesek lesznek emiatt, de becsületbeli kötelességednek tartod ennek ellenére megmutatni a jegyet (és persze az eddiginél heti egy órával több időt fordítani annak a tárgynak a tanulására)
2017. szept. 26. 22:23
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

"és persze az eddiginél heti egy órával több időt fordítani annak a tárgynak a tanulására"

A heti 75 óra tanulás mellé szerinted még belefér?

2017. szept. 26. 22:30
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Inkabb ird at a karot negyesre, azt majd alairjak :) aztan leradirozod a szarakat :) a kettest otosre javitsd ki. A harmast pedig ertelem szeruen nyolcasra... hahahahaha
2017. szept. 26. 22:31
 17/23 anonim ***** válasza:
39%

Én nem a gyerekemben csalódnék, hanem magamban. Milyen szülő az ilyen, akitől ennyire tart a gyereke, hogy nem meri megmutatni az ellenőrzőjét, csak mert rossz passzban van?

Amúgy szerintem ne írd alá, szard le a tanárt, ha ilyen hülyeség miatt kiakad, akkor akadjon (én is tanár vagyok, és nem bírom az ilyen kollégákat).

Felnőttként volt már olyna, hogy családon belül egymásnak írtunk alá papírokat, mert pl. a másikunk nem volt a városban. Gyerekként ez azért nem szerencsés, mert lebuknál: valószínűleg nem tudod olyan jól utánozni a szüleid írását, hogy elhiggyék.

2017. szept. 27. 02:26
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én diákjaim is ezt csinálják. Aláhamisítják a szüleik írását, majd kiradírozzák.

90 százalékuk radírozható tollat használ, de olyan jó minőségűt, hogy semmi nyoma nem marad.

Azt hiszik, nem vettem még észre. Természetesen rájöttem a turpisságra,de nem szóltam érte, mert nyiylván van annak a szegény gyereknek elég baja, ha nem meri aláíratni.

Múltkor mosolyogva mondtam az egyik fiúnak, hogy legközelebb azért a szüleid írják alá. :)

2017. szept. 27. 05:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mire hamisítaná rá. Ha elfelejtjük eláírni a "Jövő szerdán osztálykirándulás lesz, tessék be befizetni hétfőig a lóvét" jellegűre írja alá, akkor mindegy. Ha engem kijátszik pl. ilyen esetekben, hogy szar jegy, csak mert nem akarja érte vállalni a felelősséget és a szidást, akkor nagyon mérges lennék rá a sunyításért. És azért sokkal durvább leoltást kapnál tőlem, minthogy hoztál egy karót.
2017. szept. 27. 07:41
 20/23 anonim ***** válasza:
18%

A szüleidtől függ, de én nem bíznék meg benned ezek után.

A 75 óra tanulást meg hagyjuk már, tiszta hiszti az egész :D

Tanítási idő: naponta max. 7x45 perc és ennyi, meg az otthoni maximum másfél óra leckeírás - de már leckét sem kapnak, megtanulni négy tárgyra meg nem sok idő.

Persze, aki elbxsza, az szarakodhat vele x órát, én maximum másfél óra alatt megvoltam, pedig fél4-4-nél előbb soha nem értem haza.

Az, hogy valakit SULIN KÍVÜL még szakkörökre járatnak meg nyelvre, egyéni szoc. probléma.

2017. szept. 27. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!