Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketek hamisítaná az aláírásotokat?

Figyelt kérdés

Igazából most a szüleim nincsenek jó kedvükben, viszont holnapra kéne aláírva az a valami, ezért csak 1 napra lenne hamisítva.

Szimplán kíváncsi vagyok, hogy mit kapnék érte.

2017. szept. 26. 20:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon elkeserednék és haragudnék magamra, hogy valamit ennyire el sikerült rontanom.

Mit nem mersz megmutatni a szüleidnek?

2017. szept. 26. 20:38
 2/23 anonim ***** válasza:
50%
Oda lenne a bizalmam a gyerekem felé.
2017. szept. 26. 20:39
 3/23 A kérdező kommentje:
Igazából csak kaptam egy rossz jegyet. (Ma veszekedtek, ezért biztos, hogy most leszidnának eléggé) Majd 2-3 nap múlva megmutatnám, amikor már nyugodtak.
2017. szept. 26. 20:40
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Az a gáz ,hogy az én alàíràdomat nem tudták volna hamisítani. Amúgy úgyis rájönnék idővel,ezért nem történt ilyen. Nem szép ilyet csinálni 😏. De viszont bármilyen sz@r kedvem volt , azért alá írtam .Valami igazolás kellene? Miért nem mondod meg ezt nekik ?
2017. szept. 26. 20:40
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Mi az, hogy egy napra? Utána kiradírozod? Azt értem, hogy holnap megmondanád nekik, de a hamisítást nem tudod meg nem történtté tenni. Úgyhogy vagy mondd meg nekik, akár rossz kedvük van, akár nem, vagy "felejtsd el" aláirtani és szent esküvéssel közöld a tanárral, hogy másnapra aláiratod. NE HAMISÍTS!
2017. szept. 26. 20:41
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
À így már világos. Később rájönnek úgyis ,ahogy írtam is. Sokkal rosszabb lesz . Mond meg ,hogy kijavítod de ne hamisítsd alá.
2017. szept. 26. 20:42
 7/23 A kérdező kommentje:
Ennél a tanárnál pont nem lehet kijavítani, ha kéred, hogy holnapra meg lesz, akkor vagy beír az ellenörzőbe, vagy felhívja a szülőket.
2017. szept. 26. 20:56
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

Akkor

-Anya, apa, ne akadjatok ki, de olvassátok el, és írjátok alá.

Vagy

-Elnézést tanárnő, tegnap edzésen voltam, mire hazamentem, a szüleim már aludtak.

2017. szept. 26. 21:01
 9/23 anonim ***** válasza:
23%
Bár offtopic, de ennek a "tanárnak" nincs helye a tanítói szakmában.
2017. szept. 26. 21:12
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
Ennek a tanárnak nagyon sok ideje van. :O
2017. szept. 26. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!