Mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek kínai vagy japán lánnyal jönne össze?
Figyelt kérdés
Egy kínai származású lány tetszik.Úgy is néz ki.El akarok kezdeni neki udvarolni2017. szept. 22. 13:39
2/20 anonim válasza:
Szépek azok a lányok. :) Örülnék ha a gyermekem boldog. :)
3/20 anonim válasza:
Örülnék. Ázsiában még tisztelik a szülőt, anyóst, ősöket, hagyományokat. Szorgalmasabbak és háziasabbak is a legtöbb magyar nőnél.
4/20 anonim válasza:
A mai világba már annak is örülni kell, hogy a p*ncit szereti.
5/20 anonim válasza:
Örülnék, hogy nem meleg. Egyébként sok ázsiai származású már teljesen ide szocializálódott, simán lehet belőle jó kapcsolat.
6/20 Alain Delon válasza:
Én is keresnék egyet magamnak.
7/20 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
Egyébként magyarnak vallja magát a lány? Mit takar pontosan a "kínai származású", kínai szülőket? Volt évfolyamtársam M.o-n született és felnevelt kínai lány volt, beszélt magyarul is, meg kínaiul is. Az már más ha kint nőtt fel, mert akkor valószínűleg nem beszél magyarul (kivéve ha "félvér").
8/20 anonim válasza:
Öszinten szolva nem örülnek. De ettöl függetlenül nem szolnek bele.
9/20 anonim válasza:
Ugyan még csak 5 éves a fiam, de nem ez alapján fogom megítélni, hogy szimpatikus-e a barátnője.
Hanem a viselkedése, modora, ilyenek alapján.
HA a fiam boldog vele, és nem "viszi rosszba", áldásom rájuk, bárhol is született...
10/20 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Szépek a távol-keleti lányok, ha elfogadja az udvarlásod, miért is ne tennéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!