Mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek kínai vagy japán lánnyal jönne össze?
Nem értem, miért kéne erre bármi különlegeset szólni. Van barátnője, oké. Gratulálnék neki.
Azt se értem, miért kéne örülni, hogy nem meleg. És ha az lenne, akkor mi van?
#7 vagyok.
Nem tudom ki és miért pontozott le, csak szerettem volna 1-2 információt megtudni a kérdezőtől. Kész vicc ez a pontozás.
Semmit, azok rendes emberek.
Nekem nagyon bejönnek a japán pasik.
Ez volt itt az internetgeneráció véleménye.
Érdekes téma lenne a "szülőké" is, akik nem tudják, mi az a Gyakorikérdések, nem tudják, mi az az anime, és éppenséggel nem állnak a K-POP hatása alatt sem. Ellenben ötpercenként kapják az élőképet, hogy rugdossák vitéz magyarjaink az afganisztáni mongolokat a délvidéki kerítésnél...
Nem vagyok különösebben belemerülve a távol-keleti kultúrköbe,szóval engem nem szippantott be a K-Pop,vagy ilyesmi.Jó,a kultabb animékat ismerem,de kb. ennyi.
On:
Ha szeretik egymást,kit érdekel a származása?Ha fiamnak/lányomnak ez tetszene,akkor ez tetszene.Nem én fogok vele élni,hanem ő,úgy,hogy nekem többet nyomna a latba,hogy a gyerekem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!