Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hétvégi apukának ennyi elég...

Hétvégi apukának ennyi elég lenne?

Figyelt kérdés

Hetente egyszer viszi el a kicsit, vasárnap reggel 9től van nála, este 7ig.

Ez alatt az időszak alatt sem figyel rá 100%osan, ugyanis még ilyenkor is megy a haverokhoz segíteni, vagy a haverok vannak ott nála. Persze viszi a kicsit is, ha megy valahova, de én úgy gondolom, hogy mivel egy héten egyszer van nála a gyerek kemény 10 óra hosszára, így igazán megerőltethetné magát, és figyelhetne rá jobban, úgy értem, hogy 100%osan. Túl nagy kérés ez, hogy ilyenkor csak a 3 éves fiára figyeljen, és ne a haverokhoz menjen, vagy ne hívja át a haverokat?

Hétköznap is eljöhetne, de nem jön. Nincs korlátozva ilyen téren.

2017. szept. 26. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

#10, nem, csak épp a férfiak egy jó része egy kisgyerekhez - mondjuk úgy 6 év alatt - első sorban az anyján keresztül kötődik, tetszik vagy nem. Épp ezért a gyerekhez való viszonyt is eléggé meghatározza az anyjához való viszonya.

(de te fogadjunk, hogy nő vagy... mert a gyerekben keresed a férfi cselekedetének okát is... holott az a férfiban keresendő:))

2017. szept. 26. 22:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Ő akarta/erőltette a gyerekvállalást, az az igazság. Én nem szerettem volna, de miatta belementem. Mégsem érdekli a saját gyereke, akit annyira akart.

A válást közösen döntöttük el.

2017. szept. 27. 01:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyerek hogy éli meg ezeket ?
2017. okt. 21. 09:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Sajnos egyre nehezebben. Hiányzik neki az apja.

Apa nem játszik velem, mert mindig Pali bácsival beszélget pl ez gyakran elhangzik a szájából.

Egy 3 éves gyerek nem hülye, látja sajnos, hogy azon a vonalon nem ő a legfontosabb.

2017. okt. 21. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem egy olyan párt ismerek, ahol a pótapuka nagyon jól megvan a hölgy gyerekével! Az volna a legideálisabb,ha lenne valakid és nem erőltetnétek az igazi apját. Pasinak se kell a gyerek, a gyereknek is csalódást okoz, mástól kapná meg az apaképet az lenne a legjobb! Vagy más rokon férfi! Hogy egy nagyon egyszerű példával éljek, 3éves fiú látnia kell,hogy a fiúk állva pisilnek akár egy fa tövében is,ha nincs apja akkor felnőttként lesznek gondjai bizonyos téren. Nehezebben fog ismerkedni nőkkel.....
2017. okt. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!