Hétvégi apukának ennyi elég lenne?
Hetente egyszer viszi el a kicsit, vasárnap reggel 9től van nála, este 7ig.
Ez alatt az időszak alatt sem figyel rá 100%osan, ugyanis még ilyenkor is megy a haverokhoz segíteni, vagy a haverok vannak ott nála. Persze viszi a kicsit is, ha megy valahova, de én úgy gondolom, hogy mivel egy héten egyszer van nála a gyerek kemény 10 óra hosszára, így igazán megerőltethetné magát, és figyelhetne rá jobban, úgy értem, hogy 100%osan. Túl nagy kérés ez, hogy ilyenkor csak a 3 éves fiára figyeljen, és ne a haverokhoz menjen, vagy ne hívja át a haverokat?
Hétköznap is eljöhetne, de nem jön. Nincs korlátozva ilyen téren.

Mivel korlátlan lehetősége lenne, de nem él vele, így szerintem egyértelmű, hogy nem érdekli komolyabban a gyereke.
Vannak Férfiak, akik csak megcsinálni szeretik a gyereket, de se érzelmileg nem kötődnek hozzá, se anyagilag nem képesek felelősséget vállalni, legalábbis önszántukból.Szerencsére nem mind ilyen, de van belőlük pár...

Miért, szerinted egy családjával élő apuka a teljes vasárnapját azzal tölti, hogy 10 óra hosszán keresztül csak a gyerekre figyel? Na ne röhögtess már kiscsillag.
A gyerekkel akartad megfogni a palit, bebuktad, ez nem jött össze, rábsztál. Legközelebb majd okosabb leszel :)
Utolsónak: egy családjával élő férfi a hét többi napján is foglalkozik a gyermekével.
Nem megmondani akarom h mit csináljon, a gyereket sajnálom h nem tölt el minőségi időt az apjával.

Egyébként ilyenkor van két sablon-kérdés:
1, Közös megtervezett döntés volt-e a gyerekvállalás?
2, Melyikőtök vált el?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!