Milyen gyakran látogatod a szüleidet? Milyen messze laktok egymástól?
Amig egy rovidke utcaban laktunk is tobbszor talalkoztunk veletlen a kisboltban mint konkretan meglatogatni egymast, pedig nem resz a viszony, csak nalunk nincs ez a nagy egymason logas mania.
25 km-re koltoztunk, igy most 2-3 hetente meglatogatjuk az unokakkal, telefonon meg csak akkor beszelunk ha valami fontos kozolnivalo van.
Anyosekhoz 600 km van, oda meg a felesegem naponta telefonal es a nagymamajahoz is, minimum egy orat. Ki hogy szokta meg.
13-as, mert a hülye élettárs mondjuk nem engedi vagy a kedves szülő akar feltétlen ott lenni, ahol lakik.
Apa egyszer vetette fel, hogy találkozzunk náluk, mire megmondtam, hogy én oda NEM megyek. Örülök, hogy végre eljöhettem, soha nem teszem be még egyszer a lábam.
Mostohám amúgy sem akar látni, akkor minek menjek oda?
Így mindig kávézunk vagy ilyesmi, márha "eljöhet".
Az én szüleim a szomszéd kerületben laknak, online szinte naponta beszélünk, hétvégente közösen vásárolunk be általában, és olyankor együtt is ebédelünk.
Anyám hasonló távolságra költözött a szüleitől, mint most te fogsz, és igazából egyáltalán nem baj, sőt, amilyen gonoszkodó az anyai nagyanyám, minél távolabb van, annál jobb.
Mi a párommal 100 kmre lakunk a szüleinktől, általában havonta egyszer szoktam hazamenni a családhoz, ahogy a munka engedi. :)
Plusz ugye ünnepekkor több napot is otthon vagyok velük. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!