Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek sokat költ rám anyám?

Szerintetek sokat költ rám anyám?

Figyelt kérdés

18 éves leszek és minap volt egy vitánk ahol azt vágta a fejemhez, hogy nagyon sokba kerülök én neki és hogy csak pénz kell nekem.

Mondtam neki hogy számoljuk màr àt, hogy mennyi az a fix összeg amit rám költ egy hónapban. A buszbérleten kívül nem tudott mit mondani ezért azt hozta fel, hogy minden hónapban van valamelyik idiótának (baràtnőim akikből 3 van, plusz a barátom) a születésnapja és akkor is mindig kérek pénzt szóval ne tagadjam le.

Az ő és nevelőapám fizetése átlagos. Húgomra se költenek sokkal többet de nekem irtó rosszul esik az, hogy megvádol ilyenekkel. Nem azt kívánom, hogy fizessen nekem is minden hónapban konditermet meg kozmetikust, csak azt, hogy ne hánytorgassa fel, hogy milyen sokba kerülök, mikor azon vagyok, hogy a legkisebbre húzzam össze magam. Zsebpénzt sem kértem soha és most azt mondtam neki, hogy miután dogozni kezdek 18 évig fog tőlem látni postán egy összeget ami egy buszbérlet árával lesz egyenlő, és remélem nem lesz baj, hogy nem személyesen adom majd àt.

2017. szept. 20. 15:04
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem sem szabad felhánytorgatnia egy szülőnek ezeket, DE a kérdező anyja ezt nem is tette. A bérletet említette meg. "A buszbérleten kívül nem tudott mit mondani"- vagyis eszébe nem jutott ilyet felemlegetni.

Egy korábbi kérdésében még az van (2vel ezelőtt linkelve, tegnapelőtti kérdés), hogy arra kért pénzt, hogy a barátjához mehessen, amire édesanyja kiakadt, persze félti a lányát, ne ugorjon egy pasi ágyába és még ő fizessen érte, miközben a srácnak van keresete - teljesen másról volt szó, nem is a pénz itt a lényeg, de kérdező ezt emelte ki. Erre fel kezdett el keseregni azon, hogy AMÚGY erre is kértem a múltkor és nem adott... spórolós anyukád? Lehet, ő ilyen. Amíg az alapvető dolgaidat megadja nem rajtad spórol, az már más dolog, hogy nem jófej ha nem vesz meg rögtön mindent.

2017. szept. 21. 13:06
 42/43 anonim ***** válasza:
7%
Így van, ahogy a 42es válasz írta és proli az anyád, aki a világra tojt.
2017. szept. 21. 13:23
 43/43 anonim ***** válasza:
79%

"proli az anyád, aki a világra tojt."

Mondja ezt az akiből dől a mocsok, és a híd alá küldené a gyerekét akinek még a lélegzése is fáj száméra :D

Bírom a barom fajtádat. Ha nem tetszik hogy valaki felismeri a tényt hogy egy sutyerák proli vagy, akkor ne nyilvánulj meg, ennyi a titka a dolognak.

Vagy tovább nyomathatod ezt az "anyázást", az az viríthatod tovább a bizonyítványod. Nekem oly mindegy.

Én nem tudom az ilyen hülye aki a saját gyerekét is gyűlöli-gyűlölné az mégis mit vár itt? Buksisimit?

2017. szept. 22. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!