Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim elváltak es elköltöz...

A szüleim elváltak es elköltöztünk mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleim elvaltak es anyukammaml elkoltoztunk messzire es apukam szeret es mondta hogy ott tobb a lehetoseg, ezert menjek anyukammal. De az anyukam nem veszi meg a szamomra fontos dolgokat, mint pl iskolaszerek, gyogyszer stb. Allandoan azt mondja nincs penze meg allandoan kiabal velem, hogy szorom a penzt, mikor csak egy pulovert vettem a mamamtol kapott penzbol +allandoan elkolti azt a penzt amit a rokonaimtol kapok. De bezzeg mikor jon a szeretoje hozzank akkor neki allandoan tortat sut es meglepi ajandekokkal mint pl ruha, parfum meg ilyenekkel.

Most is beteg vagyok es voltam orvosnal es mondta ha xy napra nem leszek jobban menjek vissza es ir fel gyogyszert, de mar nagyon rosszul vagyok es felhoztam neki hogy mennem kene orvoshoz es tobb mint egy feloran keresztul azert kiabalt velem, hogy csak megjatszom magam meg neki nincsen penze ilyen hulyesegekre stb. Viszont ha az apukamhoz meg hazamennek akkor sajnalnam valamiert az anyukamat is meg az iskolat +a lehetosegeket amiket ott kiprobaltam.

2017. szept. 20. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És apukádat nem sajnálod? Ha igaz, amit írsz, anyukád nem jó szülő. Ha nem veszi meg a számodra szükséges gyógyszert, azzal egyenesen veszélyeztet téged. Mindenképpen említsd meg ezeket a dolgokat apukádnak!
2017. szept. 20. 11:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Apukam tud rola es o mindig postan elkuldi az egyik baratnomnek aki titokban ideadja. De anyat nem is erdekli, hogy honnan van a gyogyszer. Apukamat nagyon sajnalom mert o megadott mindent nekem, de ahova koltoztunk csak itt tudom csinalni amit szeretek(muugras) es tanacstalan vagyok.

Adjam fel azt amit szeretek es menjek vissza apukamhoz vagy probaljam meg elviselni?

2017. szept. 20. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2017. szept. 20. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Ki finanszírozza a műugrást?
2017. szept. 20. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy akkora tehetség vagy ÉS ez az áldozat megéri, hogy kibontakoztasd a tehetséged, akkor maradj. Bár én sokkal inkább élném meg a nyugodt hétköznapokat szeretetben és támogatásban, semmint stresszben és gyomorgörccsel.
2017. szept. 20. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Milyen gyógyszerre van szükséged, amit apukád küld neked?

Mennyi tartásdíjat fizet apukád?

Anyukád mit dolgozik?

A műugrást ki finanszírozza?

2017. szept. 20. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a műugrás az elsőszámú neked, nem az, hogy melyik szülőddel akarsz lenni, vagy hol van jobb helyed, akkor enyhén szólva problémák vannak az értékrendeddel.
2017. szept. 20. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!