Szülők vennénetek a 19 éves gyereknek ps4 pro konzolt?
Mi tavaly vettünk a fiam 30. születésnapjára. Nem volt tökéletes, vettek hozzá valami kiegészítőt ami érzékeli a mozgásukat és így tudnak sportos, mozgós, táncolós játékokat játszani. Az unokáink is szeretik.
Nem értem, miért kellene életkorhoz kötni a gyerekünknek vett ajándékokat. Remélem még a fiam 50. születésnapja előtt is törhetem a fejem hogy mivel lepjem meg.
Még valami: ők is meg tudták volna venni maguknak, nem mi tartjuk el őket, nem élősködnek senkin. Önálló, külön életet élnek, nem szólunk bele az életükbe csak részesei vagyunk.
A fiamnak születésnapja volt és szerettem volna meglepni valamivel, ami örömet okoz neki. Nem kell ebbe mindenféle hülyeséget belemagyarázni.
"Miért szánalmas az, aki agyzsibbasztó hülyeségnek tartja a játékkonzolokat?"
Nem azért szánalmas, mert van valami amit ő nem szeretet/nem érdekli, az mindenkinek a magánügye. Onnantól szánalmas gyökér, hogy lenéz másokat amiatt, mert másban találják meg a szórakozásukat mint ő és ezt nagy pofával hangoztatja is mintha legalábbis ő lenne az atyaúristen. Ennek egy még szánalmasabb formája, mikor a gyerek is csak azt szeretheti amit a szülei.
" Onnantól szánalmas gyökér, hogy lenéz másokat amiatt, mert másban találják meg a szórakozásukat mint ő és ezt nagy pofával hangoztatja is mintha legalábbis ő lenne az atyaúristen. Ennek egy még szánalmasabb formája, mikor a gyerek is csak azt szeretheti amit a szülei."
Azt, hogy kifejtem, mit gondolok a játékkonzolokról, véleménynyilvánításnak hívják. Gondolom, még nem találkoztál ezzel a kifejezéssel.:-) Ez a te megnyilvánulásod viszont valóban a szánalmas gyökérség kategóriája. Nem kell a gyereknek ugyanazt szeretni, amit a szüleinek, senki nem tiltja meg neki, hogy ha fontos számára a cucc, akkor megdolgozzon érte. Egy 19 éves "gyerek" ezt pláne vígan megteheti, 4-5 heti diákmunkás fizetésbe kerül, bőven belefér a 10 hetes nyári szünidőbe.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!