Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők vennénetek a 19 éves...

Szülők vennénetek a 19 éves gyereknek ps4 pro konzolt?

Figyelt kérdés
ja és játékkal

2017. szept. 18. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
6%
48as, eléggé ciki hogy 24 évesen nem magadnak veszed az ilyen hülyeségeket hanem apucival veteted meg..én ezt nem reklámoznám a helyedben:-D
2017. szept. 19. 13:57
 52/61 anonim ***** válasza:
97%

Mi tavaly vettünk a fiam 30. születésnapjára. Nem volt tökéletes, vettek hozzá valami kiegészítőt ami érzékeli a mozgásukat és így tudnak sportos, mozgós, táncolós játékokat játszani. Az unokáink is szeretik.

Nem értem, miért kellene életkorhoz kötni a gyerekünknek vett ajándékokat. Remélem még a fiam 50. születésnapja előtt is törhetem a fejem hogy mivel lepjem meg.

2017. szept. 19. 14:07
 53/61 anonim ***** válasza:
97%

Még valami: ők is meg tudták volna venni maguknak, nem mi tartjuk el őket, nem élősködnek senkin. Önálló, külön életet élnek, nem szólunk bele az életükbe csak részesei vagyunk.

A fiamnak születésnapja volt és szerettem volna meglepni valamivel, ami örömet okoz neki. Nem kell ebbe mindenféle hülyeséget belemagyarázni.

2017. szept. 19. 14:09
 54/61 anonim ***** válasza:
94%
Miért élősködök rajta meg mi az, hogy vele vetetem? Egy szóval sem mondtam neki, hogy vegyen, csak említettem, hogy egy ismerősömnek van és tök jó. Szánalmasak vagytok.
2017. szept. 19. 14:43
 55/61 anonim ***** válasza:
11%
Miért szánalmas az, aki agyzsibbasztó hülyeségnek tartja a játékkonzolokat? Teljesen függetlenül az áruktól.:-)
2017. szept. 19. 16:32
 56/61 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen válaszok olvasása után már tényleg csak arra tudok gondolni, hogy egyesek irigykednek mert nekik nem telik ilyenre.
2017. szept. 19. 16:55
 57/61 anonim ***** válasza:
91%

"Miért szánalmas az, aki agyzsibbasztó hülyeségnek tartja a játékkonzolokat?"

Nem azért szánalmas, mert van valami amit ő nem szeretet/nem érdekli, az mindenkinek a magánügye. Onnantól szánalmas gyökér, hogy lenéz másokat amiatt, mert másban találják meg a szórakozásukat mint ő és ezt nagy pofával hangoztatja is mintha legalábbis ő lenne az atyaúristen. Ennek egy még szánalmasabb formája, mikor a gyerek is csak azt szeretheti amit a szülei.

2017. szept. 19. 16:55
 58/61 anonim ***** válasza:
7%
56-os, persze, aki nem költ százezreket ilyen hülyeségre az biztos csak csóró lehet:-D
2017. szept. 19. 16:57
 59/61 anonim ***** válasza:
80%
58. Nem kell megsértődni, nem bántunk téged azért, mert csóró vagy. Lehet majd egyszer te is megengedhetsz hasonló luxuscikket magadnak :)
2017. szept. 19. 17:03
 60/61 anonim ***** válasza:
10%

" Onnantól szánalmas gyökér, hogy lenéz másokat amiatt, mert másban találják meg a szórakozásukat mint ő és ezt nagy pofával hangoztatja is mintha legalábbis ő lenne az atyaúristen. Ennek egy még szánalmasabb formája, mikor a gyerek is csak azt szeretheti amit a szülei."

Azt, hogy kifejtem, mit gondolok a játékkonzolokról, véleménynyilvánításnak hívják. Gondolom, még nem találkoztál ezzel a kifejezéssel.:-) Ez a te megnyilvánulásod viszont valóban a szánalmas gyökérség kategóriája. Nem kell a gyereknek ugyanazt szeretni, amit a szüleinek, senki nem tiltja meg neki, hogy ha fontos számára a cucc, akkor megdolgozzon érte. Egy 19 éves "gyerek" ezt pláne vígan megteheti, 4-5 heti diákmunkás fizetésbe kerül, bőven belefér a 10 hetes nyári szünidőbe.:-)

2017. szept. 19. 17:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!