Miért nem viselik el egyes gyerekek, ha az elvált szüleik új párt találnak maguknak? Miért utálják az új párt sokszor?
Általában az szokott lenni a kifogás, hogy mert megpróbálja "helyettesíteni" a szülőt, és rászól, hogy ne cigizz, ne igyál, ne menj el este 10 után és hasonlók, ami egyrészt elvárható egy gyerektől, és a szülei is megtiltják. Az egy dolog, hogy ő nem szülő, de akkor is jogos elvárások miatt hisztiznek a gyerekek.
De van olyan, amikor még ilyen sincsen, csak egyszerűen azért utálják az új párt, mert új pár...
"pedig ő csak egy új férjet/feleséget akart" - Ha az új férjnek/feleségnek gyereke van, akkor a mostohának bizony el kell fogadnia őt is. Nem pedig úgy kellene belemennie egy kapcsolatba, hogy "majd csak megleszek azzal a gyerekkel", "még pár év, és úgyis elköltözik". Mert sokszor ez van.
Ha pedig egy gyerek azért lázad a mostoha ellen, mert csak, akkor azt a vér szerinti szülőnek kell kezelnie.
De úgy látom, nem értetted meg, amit itt többen részleteztünk.
Vagy az egész csak egy provokatív kamukérdés, nehéz elhinni, hogy tényleg ennyire szűklátókörű vagy.
Nem értem miért mindenki a gyerektöl várja el h jópofát vágjon?
Na mit szòlsz, elválok, na mit szólsz pasit találtam? Mit kene mondjon? Na mit szólsz meg szeretnél e születni ? Ezt senki nem kerdezte töle.
Es az egesz a szulöröl szól az egesz pártalalósdi de a gyerek fenemód kéne öruljön , a minek is?
Mert a legtöbb új pár nem normális. Én 10 évesen sírva fakadtam örömömben, hogy végre elválnak a szüleim és nem tudtam abbahagyni a hülye vigyorgást.
2 hét múlva már volt új f--sz. Első 3-4 hónapban jófej, engedékeny stb. igazi főnyeremény apámhoz képest, akinél vigyázzba kellett vágni magad lehajtott fejjel, ha odament hozzád és naponta voltak verések. Aztán kibukott, hogy pedofil aki felizgult 10 éves lapos testemre és ez fokozódott az idővel. Aki idegbetegen szétvert bárkit (pl 1 (!!!) pohár nem volt elmosogatva), ajtókat tört be, kutyán vert szét dolgokat, mert közénk ugrott, mikor engem akart megütni. Nem kellett indok - elég volt az, hogy szerinte szemtelenül néztél rá vagy sírtál mikor tapizott.
Nem harcoltam, egyszerűen gyűlölöm őt, és nem azért, mert apa új párja, hanem mert egy szar ember, aki a frusztráltságát rajtam verte le 5 éven keresztül.
Ennyi, én nem szóltam be neki egyszer sem, nem bántottam őt, elfogadtam a baromságait is, neki mégis mindenbe bele kellett kötnie, bármi legyen is az.
MEllesleg az új mostoha ne dirigáljon, és ne akarja szétszedni az szülőt a gyerektől.
Én örültem, hogy apa boldog, még úgy is, hogy engem leszart aztán, és a mostohám tönkretett.
EZ a bunkóság, hogy apám lazán elnézte, ahelyett, hogy elküldte volna a sunyiba, amiért minden nap 15x megaláz. De a punci fontosabb volt... szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!