Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagy anya tanulni?

Miért nem hagy anya tanulni?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt tanulni szerettem volna és elkezdett dumálni a tinédzserkorról meg arról, hogy hogyan lesz a kisbaba. Nagyából egy óra múlva miután elmondott mindent kiment és tanultam egy keveset. Utána meg ettem és rám ordított, hogy porszívózzak fel a lakásban, mikor tanulnom kellett volna. Megcsináltam és tanultam, de félóránként bejött, hogy minden oké? meg ilyenek miatt. Miért nem hagyott tanulni?

2017. szept. 16. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Valami miatt zaklatott lelkivilágu talán egy kissé anyukád. Esetleg te is megkérdezhetnéd, hogy van, mi van ővele, miért épp most jutott eszébe, hogy okitson a kisbaba születéséről. Hány éves vagy?
2017. szept. 16. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Tőle kérdezd meg, mert itt úgyis csak találgatni tudunk.
2017. szept. 16. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
A kulcsszavak között fel van tüntetve a kérdező életkora. Kérdező esetleg történt nemrégiben valamilyen esemény, amely miatt Anyukád aggódhat érted? Véleményem szerint mindenképpen igyekezz megbeszélni vele, hogy téged kellemetlenül ért a viselkedése, hiszen a tanulásban akadályozott téged ezzel a viselkedésével.
2017. szept. 16. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
19%
Nem lehet, hogy a tudomására jutott veled kapcsolatban valami amit eddig nem tudott? Lehet hogy most próbálná arrafelé terelni a témát. Vagy történt valami a környezetében ami miatt jobban aggódik érted. Szerintem kérdezd meg miért viselkedik ilyen furcsán.
2017. szept. 16. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Legközelebb esetleg csináld meg a porszívózást már reggel, és utána egész nap szabad leszel. Nyugodtabban tanulhatsz majd.

Én nem értem amúgy minek kell egy 12 éves gyereket porszívóztatni...

Én az enyémet biztos nem fogom ilyenekkel zaklatni, amíg nem lesz min. 14-15 éves.

Nekem is csak kb. 15 éves koromtól voltak feladataim a házimunkát illetően.

2017. szept. 16. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha kínos a felvilágosítás és már tudod, amit kell a témáról, mondd neki.

A porszívózás kb. negyed óra, hisztit fölösleges csinálni belőle, ha meg állandóan kérdezget, hogy minden oké-e, talán kérdezd meg miért csinálja, válasz hiányában meg kérd meg, hogy hagyjon házi feladatot írni. KOMMUNIKÁLJ.

2017. szept. 16. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom mert kb annyi esze van, mint neked (nem túl sok).
2017. szept. 16. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

"Én nem értem amúgy minek kell egy 12 éves gyereket porszívóztatni...

Én az enyémet biztos nem fogom ilyenekkel zaklatni, amíg nem lesz min. 14-15 éves. "

Akkorra cseszheted, hülye lenne csinálni mikor rászoktatod hogy cselédnek nézzen. Amúgy meg: A hét éves unokaöcsém is játszva kiporszívózik. Nem kell lebecsülni a gyerekeket, nem egy akkora teher egy kis házimunka hogy belerokkanjanak. Csak csöndben jegyzem meg: a kicsi nem is engedi hogy más csinálja az ő szobájában.

2017. szept. 16. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes, ilyen nekem eszembe sem jutott, hogy cselédnek nézzem a szüleimet. És nem kellett nógatniuk, mikortól már lettek feladataim.
2017. szept. 16. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

13 éves koromtól egyedül takarítok, főzök, mosok, és néha még a kertet is nekem kellett gondozni (ugyanis apa 7-19-ig dolgozott, hogy el tudjon tartani), te meg egy kis porszívózás miatt rinyálsz?

Félelmetes, és nálunk alap, hogy a gyerek kiskorától kezdve segít a házimunkában, tanulja csak meg.

Nem attól a hétvégi egy-másfél órától romlik le a tanulmányi eredménye :)

2017. szept. 17. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!