Miért nem hagy anya tanulni?

Legközelebb esetleg csináld meg a porszívózást már reggel, és utána egész nap szabad leszel. Nyugodtabban tanulhatsz majd.
Én nem értem amúgy minek kell egy 12 éves gyereket porszívóztatni...
Én az enyémet biztos nem fogom ilyenekkel zaklatni, amíg nem lesz min. 14-15 éves.
Nekem is csak kb. 15 éves koromtól voltak feladataim a házimunkát illetően.

Ha kínos a felvilágosítás és már tudod, amit kell a témáról, mondd neki.
A porszívózás kb. negyed óra, hisztit fölösleges csinálni belőle, ha meg állandóan kérdezget, hogy minden oké-e, talán kérdezd meg miért csinálja, válasz hiányában meg kérd meg, hogy hagyjon házi feladatot írni. KOMMUNIKÁLJ.

"Én nem értem amúgy minek kell egy 12 éves gyereket porszívóztatni...
Én az enyémet biztos nem fogom ilyenekkel zaklatni, amíg nem lesz min. 14-15 éves. "
Akkorra cseszheted, hülye lenne csinálni mikor rászoktatod hogy cselédnek nézzen. Amúgy meg: A hét éves unokaöcsém is játszva kiporszívózik. Nem kell lebecsülni a gyerekeket, nem egy akkora teher egy kis házimunka hogy belerokkanjanak. Csak csöndben jegyzem meg: a kicsi nem is engedi hogy más csinálja az ő szobájában.

13 éves koromtól egyedül takarítok, főzök, mosok, és néha még a kertet is nekem kellett gondozni (ugyanis apa 7-19-ig dolgozott, hogy el tudjon tartani), te meg egy kis porszívózás miatt rinyálsz?
Félelmetes, és nálunk alap, hogy a gyerek kiskorától kezdve segít a házimunkában, tanulja csak meg.
Nem attól a hétvégi egy-másfél órától romlik le a tanulmányi eredménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!